menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé-vegyesvágott


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 kg vegyes alap
(paprika, káposzta, uborka, sárgarépa, zöld paradicsom)
35 dkg cukor
10 dkg só
2 dl 20% ecet
1 teáskanál szalicil
1 teáskanál borkénpor

Elkészítés:


A megtisztított vegyes alapot legyaluljuk- felkarikázzuk Hozzáadjuk a sót cukrot ecetet tartósítót alaposan elkeverjük majd állni hagyjuk. Többszöri keverés után amikor már összeesett üvegekbe töltjük.

Csalamádé-vegyesvágott

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Köményes káposztasaláta
Köményes káposztasaláta

A káposztaleveleket lefejtjük, feltekerjük és vékony csíkokra felvágjuk. Rászórjuk a felaprított egész köményt és a sót, jól átforgatjuk és 5-10 percig állni hagyjuk. Közben a fehé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cékla felöntőlé
Cékla felöntőlé

A céklát megmosom és héjastól megfőzöm. Kihülés után meghámozom, felszeletelem, és ráöntöm a felöntőlevet. Felöntőlé: 7 dl vizet elkeverem a többi hozzávalóval és felforralom. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Cékla saláta
Cékla saláta

A céklát alaposan mosd meg, szükség esetén dörzsöld át, és a héjában főzd puhára körülbelül egy óra alatt. Ha kész, csepegtesd le, tedd hideg vízbe, így a héja könnyebben leválik....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csalamádé
Csalamádé

1. A hozzávalókat legyaluljuk. 2. Egy nagy tálban összekeverjük a fűszerekkel. 3. Egy napig állni hagyjuk, közben többször megkeverjük, majd üvegekbe zárjuk. Minden üvegbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk