menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé-vegyesvágott


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 kg vegyes alap
(paprika, káposzta, uborka, sárgarépa, zöld paradicsom)
35 dkg cukor
10 dkg só
2 dl 20% ecet
1 teáskanál szalicil
1 teáskanál borkénpor

Elkészítés:


A megtisztított vegyes alapot legyaluljuk- felkarikázzuk Hozzáadjuk a sót cukrot ecetet tartósítót alaposan elkeverjük majd állni hagyjuk. Többszöri keverés után amikor már összeesett üvegekbe töltjük.

Csalamádé-vegyesvágott

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Ecetes karfiol
Ecetes karfiol

A karfiolt megmosom, kis rózsákra szedem. Forrásban lévő vízbe dobom és 5 percig főzöm, majd üvegekbe szedem. 8 dl vízből, az ecetből és a fűszerekből levet főzök, amelyet azon...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gitka
Házi savanyúság
Házi savanyúság

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rétegezett paradicsom
Rétegezett paradicsom

Mossuk meg, majd tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk karikára, vagy nagyobb kockákra mindet. A következőképpen tegyük a befőttesüvegbe: egy sor paradicsom, rá egy sor fokhagyma,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tökéletes székely kovászos uborka
Tökéletes székely kovászos uborka

Az uborkákat alaposan lesikálom, végeiket levágom. Két végiről bevágom hosszan, de nem vágom végig. A befőttes üveg aljára megmosott csombort és kaprot teszek. Az uborkákat jó szor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk