Családireceptkönyv.hu

Csemege uborka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3liter víz
1l 10% ecet
10dkg só
35dkg cukor
Üvegenként:
2 szem szekfűbors
2 karika hagyma
2szem egész bors
1 szál kapor

Elkészítés:


A megtisztított uborkát beüvegezzük és forróvízben addig dunsztoljuk amíg a színe megváltozik.Akkor a tüzet lezárjuk és ha kihült akkor vesszük csak ki a meleg vízből.

Csemege uborka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Céklasaláta
Céklasaláta

Alaposan megsúroltam a céklákat, nem vágtam le se a gyökerét, se a szárát. Ha sérül, akkor "elvérzik" kifolyik a szín belőle, sápadt lesz. Miután puhára főtt, megpucoltam, egy cm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Svéd uborka saláta
Svéd uborka saláta

Az uborkát héjastól leszeljük majd a hozzávalókkal összekeverjük. 1 napig állni hagyjuk, majd üvegekbe töltjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Konzervált vöröskáposzta
Konzervált vöröskáposzta

A káposztát megmossuk, vékonyra gyaluljuk, forrásban lévő, enyhén sós vízbe tesszük, 2-3 percig főzzük, majd levesszük a tűzről, tésztaszűrőre szedjük, és lecsöpögtetjük. A céklát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Uborka Fajták
Uborka Fajták

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk