menu

Családireceptkönyv.hu

Bounty szelet


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg Rama
30 dkg porcukor
8 egész tojás
1 csomag vaníliás cukor
reszelt citromhéj
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor

1 evőkanál kakaópor

2 csomag nem főzős pudingpor
tej a csomagolás szerint

kókuszreszelék

Elkészítés:


25dkg vajat kikeverni 30 dkg porcukorral. Majd egyenként hozzáadni 8 egész tojást, 1 csomag vaníliás cukrot és reszelt citromhéjat. A végén belekeverni egy csomag sütőporral elkevert 30 dkg lisztet. Tepsibe öntjük a tészta kétharmadát. A maradék tésztához keverünk egy jó evőkanál kakaóport. A sárga tésztára kanalazzuk, majd villával vagy fogpiszkálóval spirálos mintát készítünk. Tetejére szétosztani, két csomag nem főzős vaníliás pudingot, amit a csomagolás szerint készítünk el. Spirálosra mintázzuk a pudingot is, és mehet a sütőbe 180 fokon 35 percre. Ha kész, kivesszük a sütőből és vastagon megszórjuk kókuszreszelékkel.

Bounty szelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Túró Rudi
Túró Rudi

A túrót a tejföllel, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Felfőzzük a zselatint, a túróhoz öntjük, majd jól elkeverjük. Fóliával kibélelt őzgerinc formába öntjük, majd k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Folyékony fondán
Folyékony fondán

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Reform Lenmaglisztes Forró Gyümölcsös Tekercs
Reform Lenmaglisztes Forró Gyümölcsös Tekercs

A tészta hozzávalóit egy tálba összegyúrjuk majd fél órára hűtőbe tesszük pihenni.Eközben elkészítjük a tölteléket,a felkockázott vagy reszelt almát/meggyet összekeverjük eritritt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vargabéles omlós tésztából
Vargabéles omlós tésztából

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk