8 szelet kenyér
6 tojás
só
pici tej
olaj
sajt
ketchup
A tojásokat felverjük, sózzuk és adunk hozzá pár evőkanál tejet. Az olajat felforrósítjuk, a kenyeret a tojásba mártjuk és mindkét felét szép rózsaszínre sütjük. Tálalásnál reszelt sajttal és ketchuppal ízesítjük. Finom gyümölcsteával, citromos teával kitűnő vacsora. Ha van szikkadt kenyér, még jobban megfelel bundás kenyérnek.
Az összetevőket összekeverni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fügéket a tetejükön átlósan bevágtam, de nem vágtam végig, különben szétesik. Ebbe a kis vájatba tettem a gorgonzolából (jól beletömködtem a puha sajtot), majd mindegyik töltött...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz update mirelit kelt tésztát kiolvasztjuk (szobahőmérsékleten kb. másfél óra), vékonyra kinyújtjuk és olvasztott vajjal megkenjük. Töltelékként sajtot, sonkát, kolbászt, lila...
Elkészítési idő: 1 óRA Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, és az összes hozzávalóval krémesre keverem. Friss kenyérrel, vagy pirítóssal is finom.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű