2 doboz mascarpone
40 dkg habtejszín
3 evőkanál porcukor
1 cs. vaníliás cukor
babapiskóta
tej
áfonyalikőr
25 dkg erdeigyümölcs
A tejszínt kemény habbá verjük. A mascarponet kikeverjük a cukorral és vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a tejszínhez. Tejet elkeverünk kevés áfonyalikőrrel, és ebbe mártogatjuk a piskótát. A tál aljára teszünk a piskótából, majd rásimítunk fél adag mascarpones-tejszínes krémet. Megszórjuk erdei gyümölccsel, majd piskóta és jöhet a tejszínes krém másik fele. Tetejét erdei gyümölccsel és csokireszelékkel díszítjük.
A kiengedett tésztát lisztezett deszkán ketté osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk. 210 fokos, előmelegített sütőben megsütjük. Vigyázat, gyorsan megsül! A joghurtokat egy tálba öntjük...
Elkészítési idő: 1 óraEloszor a tojasfeherjet kemeny habba verem Utana a kétféle cukrot a tojasok sargajaval elkeverem Hozzaadom a vajat, majd felvaltva hozzaadom a lisztet es a tejet, es simara kever...
Elkészítési idő: 1 oraFél kg cukrot 2 dl vízzel főni teszünk, és a habot állandóan leszedve, az edény oldalát több ízben összemosva (lásd: cukorfőzés), lágy fondánsűrűségre (IV. sűrűségi fok) főzzük. Ha...
Elkészítési idő: