1 db patiszon
5-6 db burgonya
liszt
tojás
zsemlyemorzsa
só
kevés tej
A patiszont és a krumplit megpucolom, felszeletelem kb 4 mm vastag szeletekre. Sózom, majd panírozom lisztbe, felvert tojásba, amibe kevés tejet öntöttem, majd zsemlyemorzsába. Közepes lángon, sütöm a krumplit és a patiszont is.
Kifőzzük a tésztát. Besózzuk, bepanírozzuk a gombát. Összevágjuk a hozzávalókat és összekeverjük. A maradék gombát megpároljuk, és hozzáadjuk a salátához.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot megtisztítjuk, és feldaraboljuk. Vizet forralunk, ha forr, bőven sózzuk, ecettel ízesítjük, majd forralva főzzük benne a babot 10 percen keresztül. Leszűrjük. A paprikát fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tojásokat keményre főzöm, hideg vízben hűtöm. A vöröshagymát reszelem. Felforrósítom az olajat és a hagymát megdinsztelem rajta. Rádobom a lisztet, keverek egye...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 200 fokra. Vágjuk félbe a padlizsánokat, és egy kanál segítségével vájjuk ki a belsejét a szélektől 1 cm-ig. A kivágott padlizsánhúst aprítsuk fel és egy t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű