Bacon, balzsamecet, fokhagyma olíva olaj, vízitorma, ruccola
Szalonnát megpirítani, fokhagymát a kisült olajában rövid ideig megpirítani, balzsamesetet és olivát hozzáadni, összetörni a bacont, hozzáadni a vízitormát és a ruccolát, összekeverni, összeforgatni kézzel
A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, s ha kihűlt, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A feldarabolt zöldségeket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A hámozott almát, az ecetes...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA tojásokat fövő vízben kb. 10 perc alatt megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, hűlni hagyjuk. A chilit hosszában kettévágjuk, a magokat kiszedjük, és apró kockákra vágjuk. 3 ek lim...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűAz avokádókat megtisztítjuk, a húsukat botmixerrel pürévé törjük. Hozzáadjuk a lime levét, az összezúzott fokhagymát, az apróra vágott újhagymát és csilit, a tejfölt, valamint egy-...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű