menu

Családireceptkönyv.hu

Babgulyás krumplival


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-50 dkg szárazbab
-1 fej hagyma
-15 dkg császárszalonna
- olaj,
- pirospaprika
-só
-bors
-4 db nagy krumpli

Elkészítés:


A babot (én fehér babból készítem) előző este beáztatom. .A hagymát megdinsztelem az olajban hozzáadom az apróra vágott császárszalonnát felöntöm vízzel és puhára főzöm.

A krumplit meghámozom négybe vágom és ezzel is jól összefőzöm.

Babgulyás krumplival

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Z. borsófőzelék videoval
Z. borsófőzelék videoval

Vajon a borsót megpároljuk, sózzuk, cukrozzuk, megszórjuk liszttel, felengedjük tejjel. Petrezselymet szórunk bele

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Zöldborsó főzelék
Zöldborsó főzelék

Az olajból és lisztből rántást készítünk. A borsót annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje, majd hozzákeverjük a rántást kevés hideg vízzel. Miután felforrt, tejföllel behabarjuk, íz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gergely
Sárgaborsó főzelék
Bea Horváth Kedvelnék
Sárgaborsó főzelék

A megtisztított sárgarépát és a sütőtököt felteszünk forrni sós vízben. A felkockázott szalonnát kevés olajon lesütjük,hozzáadjuk a kockára vágott hagymát,amit üvegesre párolunk.E...

Elkészítési idő: 1,5
Nehézség: Közepes
share
Avatar Felesborsó Főzelék:
Felesborsó Főzelék:

Több vízben megmosom, majd odateszem főni 1 kis fej vöröshagymával, vigyázz mert, eléggé habzik először és bővebb vízben kell oda tenni főzni, mert hamar lekap. Ízesítem sóval, kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk