-50 dkg borsó
-1 kicsi fej hagyma
-1 nagy kanál liszt
- ételízesítő
- só
-bors
-kevés olaj
-petrezselyemzöld
-tej
A hagymát az olajon megdinsztelem, beleteszem a borsót felöntöm vízzel és puhára főzöm.Befűszerezem,a lisztből a tejjel eresztéket csinálok és ráöntöm a borsóra folyamatosan kavargatom ne égjen oda.
Párolt csirkemellel tálaltam és salátával.
A zöldségeket megtisztítjuk, a répát karikára, a karalábét pedig kis hasábokra vágjuk. Kevés vajat felolvasztunk egy lábasban, hogy kicsit elkezdjen forrni. Megforgatjuk benne az ö...
Elkészítési idő:A zöldbabot felteszem főni a babérlevéllel annyi vízben, hogy még épp ne lepje el, fűszerezem. Mikor megfőtt kiszedem az 1/3-t, turmixgépben a joghurttal pépesítem és hozzáadom a f...
Elkészítési idő:3 közepes sárga cukkinit jól megsúroltam és héjával együtt darabokra vágtam. Kacsazsíron hagymát dinszteltem, rátettem a cukkinit, 2 gerezd zúzott fokhagymát, és kevés húslevessel...
Elkészítési idő:A zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát és a még apróbbra végott gyömbért. Ráborítom a meghámozott, felkockázott céklát és a krumplit. Kicsit átforgatom a zsiradékon. Fe...
Elkészítési idő: