-1 leveles tészta
- 8 db virsli
-1 tojás a kenéshez
A virslit tetszés szerint felvágom (egészben is szoktam hagyni)
A sütőt előmelegítem.
A tésztát 3 cm csíkokra vágom és a virsliket belecsavarom
Ha kész vagyok sütőpapírra teszem a tekercseket, nem túl szorosan egymáshoz, mert picit megnőnek a sütés alatt.
A tojást - felverem és ezzel megkenem a falatkákat, hogy szép színük legyen.
160-170 fokon kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Lehet sajtot vagy szezámmagot is szórni rá .
A tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, majd az öntetbe keverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellfilé szeleteket meghintjük fűszersóval, és kicsit félretesszük. Az öntethez egy kis tálban a tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a fűsze...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokból 6 db-ot keményre főzünk. Közben megpucoljuk a 3 almát, kockákra vágjuk, majd keverőtálba tesszük. A maradék 1 tojást magas falú pohárba tesszük, hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megreszelni, vagy apróra vágni, olajban üvegesre párolni. A gombát megmosva gerezdekre vagy nem túl vékony szeletekre vágni, néhány percig együtt pirítani. Hozzáadni a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű