- krumpli
- császárszalonna
- só
- bors
A krumplit megpucolom kettévágom, lukat vágok a közepében, belehelyezem a császárszalonna darabokat sózom, borsozom.
Sütőpapíron 150 fokon 1 órát sütöm.
Lehet bármilyen szalámival, virslivel készíteni és sajtot is reszelni rá .
forrás: evakonyhaja.bloglap.hu
A burgonyákat megpucoljuk és egészben megfőzzük, majd amikor megfőtt, félbevágjuk. A közepét kikaparjuk, a közepe maradjon vastagabb, hogy megtartsa a tölteléket. A darált húsból...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk a burgonyákat, majd nagyon vékonyra szeleteljük. (A legegyszerűbb uborka gyaluval gyalulni hajszálvékony szeletekre.) Ezután langyos vízzel leöblítjük, majd alaposan me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMost pedig elkészítem a második hét menü-tervezetét: Hétfő R: fűszeres köleskása E: meggyleves + töltött csillagtök (a maradék köleskása felhasználásával) V: paprikába...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes