-8 db királynői pite(készen veszem)
-4 csirkecomb
- fej hagyma
-1 leveskocka
-petrezselyem zöldje
- 1 kanál liszt
- só
- bors
- citromlé
Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből leszedem a húst a csontról és apróra vágom.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst petrezselyemzöldet citromlevet (ízlés szerint) megszórom egy nagy kanál liszttel és a húslevével feltöltöm (ki milyen hígan szereti) ízlés szerint sózom borsozom.
A Pitéket megtöltöm a citromos mártással és rizzsel tálalom!
A zsemlét vízbe beáztatjuk, hagyjuk, hogy megszívja magát, majd alaposan kicsavarjuk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd besózzuk. Az aszalt szilvát, a diót, a zsemlét és...
Elkészítési idő: 1 h Nehézség: Közepes1. A rizst és a felszeletelt csirkét egy tálba tesszük. 2. A hagymát, a mozzarellát apróra vagdossuk és a felvert tojáshoz keverjük és fűszerezzük. 3. A rizzsel jól összedo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz étel elkészítéséhez javasolt szilikonos kuglófformát használni, mert Gabriella tapasztalatai szerint a hagyományosba csúnyán bele tud sülni a tojás. Én is szilikonossal dolgozt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA csíkokra vágott csirkemellet, tetszőleges zsiradékon (én most repce olajat használtam) megpirítom. Ha a csirke átpirult sózom, borsozom, hozzá adom a paprika krémet, elkeverem, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű