-8 db királynői pite(készen veszem)
-4 csirkecomb
- fej hagyma
-1 leveskocka
-petrezselyem zöldje
- 1 kanál liszt
- só
- bors
- citromlé
Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből leszedem a húst a csontról és apróra vágom.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst petrezselyemzöldet citromlevet (ízlés szerint) megszórom egy nagy kanál liszttel és a húslevével feltöltöm (ki milyen hígan szereti) ízlés szerint sózom borsozom.
A Pitéket megtöltöm a citromos mártással és rizzsel tálalom!
A húst vékony szeletekre vágjuk. A tejfölbe keverjük a felvert tojást, a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd átkenjük vele a húsokat és egy dobozba tesszük. Legalább egy éjszak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy nagy serpenyőben először megpirítjuk a bacont, rádobjuk az összevágott vöröshagymát, és pár perc pirítás után jöhet a kockázott paprika, mellyel együtt pároljuk még két perc...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: NehézA csirkemellet kiklopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk ízlés szerint. Vízszintes felületre, szorosan egymás mellé fektetjük a baconszeleteket, 4-4 szelettel számolva adagonkén...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézEgyformára vágjuk, összekeverjük. néhány órát hűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű