-8 db királynői pite(készen veszem)
-4 csirkecomb
- fej hagyma
-1 leveskocka
-petrezselyem zöldje
- 1 kanál liszt
- só
- bors
- citromlé
Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből leszedem a húst a csontról és apróra vágom.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst petrezselyemzöldet citromlevet (ízlés szerint) megszórom egy nagy kanál liszttel és a húslevével feltöltöm (ki milyen hígan szereti) ízlés szerint sózom borsozom.
A Pitéket megtöltöm a citromos mártással és rizzsel tálalom!
A wokot olaj nélkül feltesszük a legnagyobb lángra és addig forrósítjuk, míg füstölni nem kezd. Ekkor beleöntünk kb. fél deci olajat és minden részét bevonjuk az olajjal. Ezután ki...
Elkészítési idő:A csirkecombokat és mellet megmossuk, a combokat kettőbe, a mellet négybe vágjuk. (Természetesen nem muszáj vegyes húsból csinálni, de nálunk mindegyiknek megvan a maga rajongótábo...
Elkészítési idő:A zúzát alaposan megmossuk, és feldaraboljuk. Olajon megpároljuk a hagymát, majd beletesszük a zúzát, és pirítjuk majd a piros paprikát is beletesszük. Felöntjük annyi vízzel, a...
Elkészítési idő: 2-óraA rántott pulykamell elkészítéséhez a pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A panírozáshoz összekeverjük a morzsákat, felverjük a tojást egy csipet sóval és bor...
Elkészítési idő: 50 perc