50 dkg csirkemáj
60 dkg burgonya
3 gerezd fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
1. A csirkeszárnyakat gondosan megtisztítjuk, végeit levágjuk, a forgóknál kettévágjuk. 2. A hagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk. 3. A zöldpaprikát és a paradicsomot meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Kicsontozott, és nagy darabokra vágott csirkecombokat fűszerezzük: só, feketebors, kakukkfű és oregano, annyi olajjal öntjük le, hogy belepje. 2. Minimum 1 napig hűtőben pác...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Olajon kisebb méretű hagymát pirítok, teszek bele pirospaprikát, fűszereket és beleöntöm a májat. 2. Felengedem vízzel és a bele tételtől számítva kb. fél óra alatt elkészül.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet szeletekre vágod, kiklopfolod, bedörzsölöd sóval, borssal, fokhagymával és csipetnyi chilivel (de sima grillfűszer keverékkel is megoldható), és félreteszed. megfőzö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű