-2 csirkecomb
-só
-bors
-citromlé
-liszt
-leveskocka
-1 kis fej hagyma
-olaj
-petrezselyemzöldje
- 1kanál liszt
Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből kicsontolom és apróra vágom.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst petrezselyemzöldet citromlevet (ízlés szerint) megszórom egy nagy kanál liszttel és a húslevével feltöltöm (ki milyen hígan szereti) ízlés szerint sózom borsozom
Puliszkával tálalom !
A megtisztított, lecsöpögtetett húst lisztben megforgatom, sózom, borsozom. Serpenyőben kérget sütök rá, majd jénaiba teszem őket. Mellédarabolom a hagymát, felöntöm borral (lehet...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombfilét megmossuk, apró kockákra vágjuk, majd lisztben megforgatjuk. (Ilyenkor lehet a lisztet borsozni, és sózni is akár). Olajat és vajat vegyesen felforrósítunk egy...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hagymát nagyon finomra vágjuk. Legjobb, ha aprítóba tesszük. A paprikát és a paradicsomot kis kockára vágjuk. Egy közepes méretű lábosban kiolvasztjuk a zsírt, rádo...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű