-2 csirkecomb
-só
-bors
-citromlé
-liszt
-leveskocka
-1 kis fej hagyma
-olaj
-petrezselyemzöldje
- 1kanál liszt
Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből kicsontolom és apróra vágom.
A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főtt húst petrezselyemzöldet citromlevet (ízlés szerint) megszórom egy nagy kanál liszttel és a húslevével feltöltöm (ki milyen hígan szereti) ízlés szerint sózom borsozom
Puliszkával tálalom !
A pulykamell filét klopfoljuk ki és fűszerezzük. Kevés olajon kicsit pirítsuk meg,majd tegyük hozzá a bacont és süssük meg kicsit. Tegyük hozzá a gombát és öntsük fel tejszínnel é...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA csirkecombokat előző nap a hajlatnál csontig bevágjuk. Megszórjuk ételízesítővel. Az étel készítése előtt a savanyú káposztát egy léből kimossuk, ha nagyon savanyúnak érezzük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat lesózom, tepsibe rakom. A kelbimbót ráöntöm,majd alufóliával lefedve berakom a sütőbe. 210 fokon addig sütöm amíg meg nem puhul. A vajat megolvasztjuk,belerako...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A liszttel elkeverünk egy kávéskanálnyi borsot, ugyanennyi pirospaprikát. 2. Ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat, majd a kivajazott cserépedénybe fektetjük. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz