- 1 hagyma
- 50 dkg sertés darált hús
- fűszerpaprika
- bors (őrölt)
- só
- 14-16 db csiperke gomba
- 200 ml tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
- olaj
A hagymát apróra vágjuk ,üvegesre pároljuk,
hozzáadjuk a darált húst, sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát.
Felöntjük kevés vízzel, és 10-15 percig főzzük.
Amíg fő a hús addig a gombafejeknek kiszedjük a szárát, és megtisztítjuk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük őket és megtöltjük a darált hússal.
A tetejére 1 kiskanálnyi tejfölt teszünk, erre pici reszelt sajtot.
160 C fokos sütőbe tesszük, amíg szép piros lesz a sajt.
Tormaszósszal tálaltam .
1. A húst 4 egyenlő szeletre vágjuk, késsel a közepét bevágjuk, az ujjunkkal a közepét kitágítjuk. 2. Sóval, borssal fűszerezzük. 3. A sajtot a snidlinggel összekeverjük, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket meghámozzuk, a répát és a fehér répát, hagymát felkarikázzuk. A húst lehártyázzuk, majd felszeleteljük, és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. 2. A zsírt egy nagyob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A hússzeleteket lisztbe, tojásba, majd reszelt sajtba forgatjuk, és hőálló edénybe egymásra rakjuk. Ráöntjük a tejszínt, az edényt lefedjük, és körülbelül 1 órát sü...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesA húst megmosom, ha nincs felszeletelve, felszeletelem. Miután lecsöpögött, egy húsklopfolóval kiklopfolom. Ízlés szerint megsózom a hússzeleteket. Előkészítem a bundázáshoz a hozz...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Nehéz