1 db padlizsán
1 db cukkini
1 db nagyobb répa
1 db kaliforniai paprika
kb 2 dl tejszín
Petrezselyem
Curry
Római kömény
Só
Bors
A zöldségeket kockákra vágjuk, a padlizsánt besózzuk, és a levét leitatjuk. A cukkinit, padlizsánt elkezdjük párolni, felöntjük kicsi vízzel. A répát is hozzáadjuk, és mielőtt teljesen megpuhulnak, felöntjük tejszínnel.
Fűszerezzük, és együtt főzzük őket, mielőtt elészül, beletesszük a paprikát is. Mielőtt leállítanánk, megszórjuk petrezselyemmel.
A bulgurt felöntjük 2-szeres mennyiségű forró vízzel, fedő alatt főzzük pár percig, sózzuk, borsozzuk, majd félre tesszük, hogy magába szívja a maradék vizet. A zöldsége...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajból, a lisztből és a reszelt hagymából világos rántást készítünk, felöntjük kb. 5-6 dl vízzel. Fűszerezzük babérlevéllel, sóval, cukorral, kevés ecettel, mustárral. Belekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFölteszünk egy nagyobb fazékban vizet forralni a tűzhelyre. Majd a 3 közepes hagymát megpucoljuk, és kockákra fölvágjuk. Közben olajat forrósítunk egy serpenyőben, és a hagymát meg...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűFelaprítjuk a hagymát, a fokhagymát és a zellerszárát. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát, a fokhagymát és a zellerszárat. H...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű