1 db padlizsán
1 db cukkini
1 db nagyobb répa
1 db kaliforniai paprika
kb 2 dl tejszín
Petrezselyem
Curry
Római kömény
Só
Bors
A zöldségeket kockákra vágjuk, a padlizsánt besózzuk, és a levét leitatjuk. A cukkinit, padlizsánt elkezdjük párolni, felöntjük kicsi vízzel. A répát is hozzáadjuk, és mielőtt teljesen megpuhulnak, felöntjük tejszínnel.
Fűszerezzük, és együtt főzzük őket, mielőtt elészül, beletesszük a paprikát is. Mielőtt leállítanánk, megszórjuk petrezselyemmel.
A túrót jól áttörjük. (Én erre egy krumpli törőt használtam.) Hozzáadjuk a tojásokat, a sót, az apróra vágott friss kaprot, beleszórjuk a réteslisztet és jól összekeverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szűzpecsenyét elősütjük,karikára vágott krumplit megsózzuk, vöröshagymát, kolbászt karikára , szalonnát csíkokra vágjuk. Mindezeket tepsibe rakjuk, 1 kis pohár tejföllel és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagy fazékban sós vizet forralunk. Beleszórjuk a tésztát, és a csomagolásán olvasható leírás szerint fogkeményre (al dente) főzzük. Közben a hagymát megtisztítjuk és apróra kockáz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot 4 x 1 cm-es hasábokra vágjuk, és a baconbe tekerjük úgy, hogy a sajt sehol se kandikáljon ki a szalonna alól. A tojásba pici ételízesítőt keverünk, és a baconös sajtokat...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű