-6 tojás
-18 evőkanál cukor
-500 ml tej
-500 ml tejszínhab
-500 ml tejszínhab(díszítéshez)
-4 kis csomag zselatin
-24 db piskóta
-1 ananászkompót
-2 narancs
-gyümölcsöt lehet tetszés szerint tenni bele
A tojássárgákat a tejet és a cukrot felfőzzük. A zselatint kevés tejjel gőz fölött felolvasztjuk.
Hűlni tesszük,mikor langyos a kettőt összevegyítjük.
Felverjük a tejszínhabot és mikor a fenti massza kihűlt
óvatosan belekavarjuk a kemény tejszínhabot.
Egy kapcsos tortaformában belerétegezzük a piskótát ,az apróra vágott gyümölcsöt és a krémet amig minden elfogy.Legalább 6 órát a hütőben állni hagyjuk.Kivesszük a formából és tetszés szerint gyümölccsel tejszinhabbal díszitjük
Elkészítése: a piskótához az egész tojásokat egy tálba törjük, hozzáadjuk a cukrot és addig keverjük míg vastag, egynemű krém lesz. Ekkor apránként hozzáadjuk a vizet és az olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a reszelt sárgarépát a darált dióval, a liszttel, a sütőporral, a fahéjjal, a csipet sóval és a reszelt narancs héjával összekeverjük egy nagy tálban. A tojások sárgájá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tortaformát béleljük ki sütőpapírral, majd rakjuk ki a cikkekre vágott őszibarackkal. A porcukrot, a vaníliás cukrot, az egész tojásokat, és a puha margarint kezdjük el habosr...
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: KönnyűAz alap hozzávalóit tedd egy tálba és alaposan keverd össze. Egy 23 centis jól záródó kapcsos formát bélelj ki sütőpapírral, nyomkodd bele az alapot, simítsd el, tedd hűtőbe amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes