- 50 dkg sertés tarja
- olaj vagy zsír
- 1 fej hagyma
- só
- bors
- 6 gerezd fokhagyma
Felszeleteled a húst kiklopfolod és fűszerezed.
Jó forró zsiradékban,hirtelen pirítsd meg egy serpenyőben.
Add hozzá a hagymát , fokhagymák és öntsd fel kevés vízzel.
Fedd le és párold puhára.
Krumplikrokettel és vajas párolt zöldséggel tálaltam.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A bacon szalonnát 3 cm-es csíkokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük. A cserépedényben - amelyet ha szükséges előzőleg...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA tarjaszeleteket megsózom, borsozom, bekenem mustárral. A tepsit beterítem alufóliával és belefektetem a tarjaszeleteket. Rákarikázom a hagyma-, paprika- és kolbászszeleteket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesPucold meg a hagymát, vágd ketté. és a két külső héját szedd le(ezek lesznek megtöltve). A többit kockázd fel és dobd egy tálba a darált hússal, petrezselyemmel, gombával, cukorra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, akkor azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű