- 50 dkg sertés tarja
- olaj vagy zsír
- 1 fej hagyma
- só
- bors
- 6 gerezd fokhagyma
Felszeleteled a húst kiklopfolod és fűszerezed.
Jó forró zsiradékban,hirtelen pirítsd meg egy serpenyőben.
Add hozzá a hagymát , fokhagymák és öntsd fel kevés vízzel.
Fedd le és párold puhára.
Krumplikrokettel és vajas párolt zöldséggel tálaltam.
A hagymát megdinszteljük az olajon, rárakjuk a felkockázott húst. Fehéredésig pirítjuk, közben kevergetjük, majd megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük kevés vízz...
Elkészítési idő: 1,5 óraElkészítése: A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük. Ha tehetjük a pácol...
Elkészítési idő:A kockára vágott hagymát megdinszteljük az olajon. A darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, hagymát, tojást, tojást, lisztet, fűszerpaprikát, sót, ízlés sze...
Elkészítési idő: 80 perc