-6 tojás
-30 dkg cukor
-30 dkg liszt
-6 evőkanál langyos viz
-gyümölcsök
-1 vanilia puding
-500 ml tej
3-4 kanál cukor
-egy csomag zselatin
A tojássárgákat,cukrot és a vizet addig kavarom míg a cukor elolvad,hozzáadom a lisztet és a tojások kemény habját.
A tortaformákat kikenem zsírral (ebből az adagból 4 db torta lesz a 22 cm átmérőjű formában és 2 db a 30 cm átmérőjű formában)
150 fokon 20 percig sütöm(tűpróba)
Mikor kihűlt megfőzöm a pudingot és a torta közepére öntöm, ízlés, tetszés szerint megrakom gyümölccsel.
Megfőzőm a zselatint a közepére öntöm és elegyengetem.
Tejszínhabbal tálalom.
1. Melegítsd be a sütőt 180 Celsius fokra, utána bélelj ki sütőpapírral egy csatos tortasütő formát! 2. Válaszd szét a tojásokat, majd a fehérjéket az eritrittel verd kemény habbá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót összekeverjük a citrom héjával,a 2 tojással és a kókuszzsírral.Hozzáteszek egy csipet sót és ízlés szerint édesítőt.Ezt az egészet géppel krémesre keverem.Aztán beleteszek...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes◾️2 csomag kekszet összetörünk. ◾️Hozzáadjuk a margarint és egy tortaformába simítjuk. ◾️A mascarponét, az édesítőt és az aromát krémesre keverjük. ◾️A tejszínt habbá verjük é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA túrót a citromhéjjal, a citromlével és az édesítővel botmixeljük. A habbá vert hideg mascarponével elkeverjük, majd a tejszínhabbal fellazítjuk a krémet, és hűtőbe tesszük. Elő...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes