• 3 dl tejszín
• 4 dl natúr joghurt
• 2 csomag vaníliás cukor
• 6 evőkanál cukor
• 1 csomag zselatin (25 g)
• gyümölcs (kb. 40-50 dkg) - lehet idénygyümölcs, vagy fagyasztott, de akár befőtt is
A joghurtot összekeverem a cukorral, vaníliás cukorral és a zselatinnal. Felmelegítem, folyamatosan kevergetve, de nem forralom fel. Leveszem a tűzről, és folyamatosan keverem, amíg lehűl. Közben felverem a tejszínhabot. Amikor már langyosra hűlt a joghurt, összekeverem a tejszínhabbal, formába töltöm, és közé keverem az apróra vágott gyümölcsöt. Egy éjszakára beteszem a hűtőbe.
A tejet a cukorral felforraljuk, majd alacsony hőmérsékleten feloldódásig melegítjük. Állandó keverés közben apránként hozzáadjuk a lisztet, hogy csomómentes legyen. Ezzel besűrűs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a tojást és a sót beledolgozzuk. A lisztet, kakaót és a sütőport rászórjuk, és a tejjel együtt beleforgatjuk. A tés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Megsütjük a piskótát. 2.A krémhez a tejszínt keményre verjük a cukorral. 4 ek vizet elkészítünk a zselatinnal, majd langyosan a tejszínhez keverjük. 3.Hozzátesszük a málnát, am...
Elkészítési idő: 40-60m Nehézség: KönnyűElőször a túró rudi pite tésztájához a puha vajat a porcukorral kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojást, eldolgozzuk. Beleszitáljuk a lisztet, a kakaóport és egyneművé gyúrjuk....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű