- 4 db krinolin
- 20 dkg juhtúró (vagy sajt)
- 8 vékony szelet császárszalonna
A szószhoz:
- 4 db gomba
- 1 hagyma
- 1 kiskanál ételkeményítő vagy liszt
- 100 ml tejszín
- petrezselyemzőldje
- citromlé
- olaj
- só
- bors
A krinolinkon zsebet vágok és megtöltöm juhtúróval vagy sajttal és becsavarom 2 szelet császárszalonnába.
Egy tepsit kiolajazok belehelyezem a töltött krinolinokat és előmelegített sütőben lassú tűznél megsütöm (ha túl nagy a tűz kihasadnak)
A gombát ,hagymát megpucolom és apróra vágom.
A hagymát az olajon megdinsztelem beleteszem a gombát és puhára főzöm kicsi vízzel,ezután beleteszem a tejföllel elsodort keményítőt ,az apróra vágott petrezselymet sózom borsozom kis citromlevet csöppentek bele és összefőzöm.
Kifőtt tésztával vagy rizzsl tálalom.
Egy kevés olajban megpirítjuk a gombát, majd hozzáadjuk a hagymákat, a vajat, és a fűszereket. Míg pirul, hozzáadjuk (ízlés szerint) a citrom levét, és a spenótleveleket. Készre f...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra1. Melegítse elő a sütőt 220 ° C/200 ° C -os ventilátorra/gázra 7. 2. Melegítsen fel 2 evőkanál olajat egy nagy serpenyőben. Hozzáadjuk a hagymát, és nagy lángon 3-4 percig pirí...
Elkészítési idő: 3 percA hagymát kókuzszsíron megpirítjuk majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet. Felaprítjuk a gombát és azt is hozzáadjuk majd felöntjük nagyon pici vízzel, ízesítjük sóval, bors...
Elkészítési idő: 30 perc