Családireceptkönyv.hu

Kolbászos fasirt


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-50 dkg darált hús
-1 hagyma
-1 zsemle (vagy kenyér )
- 3 tojás
-1 evőkanál mustár
-4 gerezd fokhagyma
-petrezselyemzöld
-só
-bors
-pirospaprika
-olaj
-kenyérmorzsa
-apró kolbász(cserkészkolbásszal is lehet)

Elkészítés:


Megdinsztelem az apróra vágott hagymát,hozzáadom a darált húshoz, rányomom a fokhagymát, ráütöm a tojásokat ,a jól kifacsart zsemléket és a többi hozzávalót és jól eldolgozom Ha túl lágy lenne a massza, akkor zsemlemorzsát is adjunk még hozzá.,hogy jó formázható legyen .
Veszek a masszából,ellapítom a tenyerembe ,beleteszem a kolbászt és rudacskákat formázok.
A tepsibe sütőpapírt teszek ,megkenem olajjal ,ráhelyezem a rudacskákat és előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.

Kolbászos fasirt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dóra
Flekken burgonyával
Flekken burgonyával

-a burgonyát megpucoljuk , karikára vágjuk,kevés füszerkeverékkel -a flekken szeleteket kicsit kloffoljuk , fűszerezzük. --lisztbe mártjuk és mindkét oldalát elő sütj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Betyár tokány
Betyár tokány

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bartha
Vasi pecsenye
Vasi pecsenye

A húsokat a sütés előtti este klopfoljuk ki. Nyomjuk vagy reszeljük a fokhagymát a tejbe, és tegyük bele a szeleteket. Feddjük le, és rakjuk egy éjszakára hideg helyre. Másnap vegy...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk