1/2 kg kelkáposzta
só
2 tojás
15 dkg zsemlyemorzsa
zsír
1/2 kelkáp. sós vízben puhára főzünk, azután lecsorgatjuk, cikkekre vágjuk, megforgatjuk 2 habart tojásban, 15 dk. zsemlyemorzsában, sózzuk és forró vízben kisütjük.
link
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk, forrásban lévő sós vízben 15 percig főzzük, majd hideg vízzel lehűtjük és lecsepegtetjük. Hegyes késsel kivágjuk a belsejét, és egészen finomra összevágju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát forró olajra dobom, majd az apróra vágott gombát, répát, fehérrépát megdinsztelem rajta. Felöntöm vízzel, majd mikor félig megfőtt a répa belerakom a zellerzöldet és a fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit felvágjuk kb. 1-1,5 cm-es darabokra. A krumplit megpucoljuk, ha nagyobbak, félbevágjuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű