menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott kel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kg kelkáposzta

2 tojás
15 dkg zsemlyemorzsa
zsír

Elkészítés:


1/2 kelkáp. sós vízben puhára főzünk, azután lecsorgatjuk, cikkekre vágjuk, megforgatjuk 2 habart tojásban, 15 dk. zsemlyemorzsában, sózzuk és forró vízben kisütjük.

Rántott kel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Kacsamáj alapanyag leírás
Kacsamáj alapanyag leírás

Kacsamáj/libamáj fagyasztása. Sütés után is lehet? Nyersen, mert a sült máj megkeménykedik normál állapotban is, de lefagyasztva sem jobb a helyzet. Viszont finom házi májas pás...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Gomba pástétom
Gomba pástétom

16 dg. tisztított gombát apró metéltre vágunk, 2 dk. vajon megpároljuk, 1 tejbe áztatott, kinyomott zsemlyét átörünk a gombához adjuk 4 tojás sárgájával, egy késhegy pástétom fűsze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krumplis  fasírt
Krumplis fasírt

Lereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ibolya
Spenót rolád friss sajttal
Spenót rolád friss sajttal

Spenót rolád friss sajttal,vörösboros eper öntettel A spenót leveleket alaposan megmosom, majd a leveleken maradt víz cseppekkel megpárolom, ez csak néhány perc, közben a tojáso...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk