-1 közepes nagyságú főtt karfiol
-1,5 dl olaj
-1 tojássárgája
-1 kanál mustár
-1 fej hagyma
- só
- ételízesítő
- bors
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom.
Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, majonézt és a fűszereket.
Kicsit hagyom állni fogyasztás előtt, de azonnal is fogyasztható
Pirítós kenyérrel nagyon finom!
A zsirt felmelegitjük és megfonnyasztjuk benne az apróra vágott újhagymát,összezúzott fokhagymát és kihűtjük.A keményre főtt tojásokat apróra összedaraboljuk 4 darab sárgája kivéte...
Elkészítési idő:8 keménytojást felszeletelünk. 3 dk. liszt és 3 dk. vajból világos rántást készítünk, 3dl tejjel feleresztve felforraljuk. Hozzáadjuk a tojásszeleteket, 1 kanál zsemlyemorzsát, sót...
Elkészítési idő:Fogj egy éles kést és aprítsd gyufaszál vastagságúra a zellert, miután megpucoltad. Ez talán a legnagyobb kihívás, amivel meg kell küzdened ennek az előételnek elkészítése közben....
Elkészítési idő:1. A főtt tojásokat a tetejénél kettévágjuk és sárgájukat kiszedjük, és majd a fehérjébe rakjuk vissza a tölteléket. A tojások alsó feléből is levágunk egy apró darabot, hogy a csi...
Elkészítési idő: 30 perc