-1 közepes nagyságú főtt karfiol
-1,5 dl olaj
-1 tojássárgája
-1 kanál mustár
-1 fej hagyma
- só
- ételízesítő
- bors
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom.
Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, majonézt és a fűszereket.
Kicsit hagyom állni fogyasztás előtt, de azonnal is fogyasztható
Pirítós kenyérrel nagyon finom!
A tojástekercshez a tojásokat a tejjel, a liszttel, az ételízesítővel meg a reszelt sajttal jól kikavarjuk, majd a vastagon kizsírozott, kilisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített...
Elkészítési idő:A salátákat mossuk meg csepegtessük le, ha van saláta centrifugánk centrifugázzuk ki őket. A spárgát tisztítsuk, meg az alsó fás részeit távolítsuk el, mossuk meg és kötegbe fog...
Elkészítési idő: 1/2 óraA libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával. Forrósítsuk fel az olajat egy nagy...
Elkészítési idő: 30 percA sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd kanalazd a gépsonkaszeletek köze...
Elkészítési idő: