2 doboz tonhalkonzerv
Fél doboz konzerv ananász
10 dkg kesudió
Cayene bors
1. Készítsünk elő tálaló kanálkákat, vagy egy tálat. Attól függ, hogyan szeretnénk tálalni.
2. Rétegezzük a következő sorrendben: ananász, tonhal, kesudió, cayene bors
Nagyon mutatós előétel.
A megtisztított, apróra vágott hagymákat a zsíron megfonnyasztjuk, majd félrehúzva a lángról, belekeverjük az őrölt paprikát. Visszatéve a lángra, felengedjük kb. 1 dl vízzel, mely...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, kicsit besózzuk, majd nagyon kevés zsiradékon, nagy hőfokon, serpenyőben megfuttatjuk. Hamar átsülnek, így csak arra kell figyelni, hogy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kiterített sonkaszeletre ráfektetünk egy szelet sajtot. Az ananászbefőttet levétől lecsöpögtetjük, és egészen apróra összevágjuk, majd egynyolcad részét rászórjuk a sajtra. A son...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojás sárgáját, 2 dl tejfelt, 4 evőkanál lisztet, sót, hogy jó sós legyen, lekavarunk, hozzáadjuk a 4 tojás kemény habját és jól kivajazott formában 1h-n át gőzben főzzük. Tálalá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű