menu

Családireceptkönyv.hu

tojástekercs szalámival


Írta:

Elk. idő: 1
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


3 nagy vagy 4 kisebb tojás
2 púpos ek liszt
2 ek tejföl
kb 10 dkg sajt
1 pritamin vagy kaliforniai paprika
só, bors ízlés szerint
10 dkg tetszés szerinti szalámi
1 csokor petrezselyemzöld
25 szor 35 tepsihez

Elkészítés:


A sütőt melegítsük elő 180 fokra alsó-felső sütéssel.

A paprikát és petrezselyemzöldet vágjuk apróra. A sajtot reszeljük le.

A tokásokat üssük le, majd verjük fel. Adjuk hozzá a lisztet, tejfölt, paprikát, petrezselymet és sózzuk, borsozzuk.

Az egészet jó alaposan keverjük össze, majd terítsük a masszát egy sütőpapírral bélelt, 25*35 cmes tepsibe és 15 perc alatt süssük készre.

Még melegen kivesszük a tepsiből és rászórjuk a sajtot, majd kitesszük szalámival és feltekerjük.

Becsomagoljuk a sütőpapírba, majd hagyjuk teljesen kihűlni.

Ha kihűlt, akkor felszeleteljük.

tojástekercs szalámival

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Lazacos tojás tekercs
Lazacos tojás tekercs

A spenótot mossuk meg, csepegtessük le, majd egy serpenyőben kevés olajon fonnyasszuk meg 2-3 perc alatt. A tojásokat verjük fel, sózzuk meg. Adjuk hozzá a spenótot, és keverjük ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZÖLDSÉGES RIZSGOMBÓC
ZÖLDSÉGES RIZSGOMBÓC

A rizst dupla mennyiségű enyhén sós vízben hagyományos módon puhára pároljuk majd hűlni hagyjuk.(azok a fajták jók,amik egy kicsit szétfőnek,mert csak akkor áll össze) Közbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TÉSZTASALÁTA
TÉSZTASALÁTA

A tejfölt a sajtkrémmel és borssal összekeverjük, és állni hagyjuk. Beletesszük a többi hozzávalókat, és jól összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Párolt karotta tejfölös vajas morzsával
Párolt karotta tejfölös vajas morzsával

A karottákat megtisztítjuk, és egészben hagyjuk, a petrezselyemzöldet finomra vágjuk, a zsemlemorzsát átszitáljuk. A karottákat sós vízben puhára fozzük. Közben az olvasztott vajba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk