Családireceptkönyv.hu

Párolt hús ,zöldségekkel,rizzsel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


l

Párolt hús ,zöldségekkel,rizzsel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kínai ananászos csirkemell
Kínai ananászos csirkemell

A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, megfűszerezzük. Az ananászt megpucoljuk, felkockázzuk (konzerv ananászt is lehet használni). Az olajat felhevítjük. Majd beletesszük a csi...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemelles rakott makaróni
Csirkemelles rakott makaróni

A makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Omlós foghagymás csirkecomb
Omlós foghagymás csirkecomb

Lecsepegtetem a csirkecombokat,leszerelem a fokhagymákat,egy kis tálba rakom és hozzá adoma puha vajat és a füszerkeveréket,borsot,sót!Ezt masszává keverem!A csirkecombokat bekeneg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkenyársak (satay) mogyorószósszal
Csirkenyársak (satay) mogyorószósszal

sütőt előmelegítem 180C-ra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatom (erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs időm akkor a nyársak végét...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk