l
A kiszemelt csirkerészeket először is lefedve puhára pároljuk egy magas falú edényben. Tejfehérnek kell lennie, és szinte le kell hogy hulljon a csontról, ha hozzáérünk a villával....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst sózzuk be, majd forgassuk meg lisztbe. Kivajazott tepsibe rakjuk, rá a sajtokat, hogy jól ellepje, majd öntsük fel tejszínnel. Fólia alatt addig süssük míg a hús nem puhul m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az egész csirkét a mellénél kezdve kettévágom (éles késsel vagy ollóval), megmosom, alaposan lesózom minden oldalát, és félreteszem. Elkészítem a fűszerkeveréket: 1 evő...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepesúgy, ahogyan azt kell. A csirkemellet érdemes kisebb darabokra, csíkokra, szeletekre vágni, hogy minél több fűszer és bunda kerülhessen rá, úgy lesz igazán finom. A fűszerezett...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű