Családireceptkönyv.hu

Párolt hús ,zöldségekkel,rizzsel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


l

Párolt hús ,zöldségekkel,rizzsel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar El Pollo Locco csirke
El Pollo Locco csirke

A kiszemelt csirkerészeket először is lefedve puhára pároljuk egy magas falú edényben. Tejfehérnek kell lennie, és szinte le kell hogy hulljon a csontról, ha hozzáérünk a villával....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gréta
Tepsis csirke
Tepsis csirke

A húst sózzuk be, majd forgassuk meg lisztbe. Kivajazott tepsibe rakjuk, rá a sajtokat, hogy jól ellepje, majd öntsük fel tejszínnel. Fólia alatt addig süssük míg a hús nem puhul m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött egész csirke
Töltött egész csirke

Elkészítés: Az egész csirkét a mellénél kezdve kettévágom (éles késsel vagy ollóval), megmosom, alaposan lesózom minden oldalát, és félreteszem. Elkészítem a fűszerkeveréket: 1 evő...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Kentucky chicken
Kentucky chicken

úgy, ahogyan azt kell. A csirkemellet érdemes kisebb darabokra, csíkokra, szeletekre vágni, hogy minél több fűszer és bunda kerülhessen rá, úgy lesz igazán finom. A fűszerezett...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk