menu

Családireceptkönyv.hu

Rebarbarás süti


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-3 tojás
-3 kanál hideg víz
-8 kanál forró víz
-20 dkg porcukor
-250 ml olaj
-1 sütőpor
-1 vanílíás cukor
-kevés citromhaj
-35 dkg liszt
-rebarbara (ki menyit szeret)(7 szár)

Elkészítés:


A tojások fehérjét a hideg vízzel keményre verem hozzáadom a tojások sárgáját a forró vizet a porcukrot az olajat a sütőport a vanílíát és a citrom haját legutoljára óvatosan a lisztet.
Kikent tepsiben öntöm és a tetejére rászórom a rebarbarát (amit előre meghántok ,darabokra vágok és lecukrozok)

150 fokon , 40 percet sütöm (tűpróba)

Rebarbarás süti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Havas háztető
Havas háztető

A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk, ha kihűlt 3 részre vágjuk, úgy, hogy a középső rész szélesebb legyen mint a két szélső. A darált kekszet leöntjük 1 dl meleg vízzel, bele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
3 bit szelet (kekszes)
3 bit szelet (kekszes)

Egy kb. 18 x 27 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd rakjuk ki az alját a keksszel. (Szorosan egymás mellett legyenek.) Karamell réteg készítése: A karamellhez öntsük b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojásfehérje felhasználása Málnás friand
Tojásfehérje felhasználása Málnás friand

. A sütőt 200 fokra (légkeverésest 180-ra) előmelegítem, és előkészítem a kiválasztott formát. Ha szilikon, nem vajazom ki, különben meg igen. 2. A tojást egy kézi habverővel kic...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyuszi
Isler 1
Isler 1

a tészta összes összetevőjét egy tálba tesszük, és egyneműre gyúrjuk. Amint összeáll, már jó is! A kész tésztát fóliázzuk be, és tegyük a hűtőbe és pihentessük 10 percen át a tészt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk