-3 tojás
-3 kanál hideg víz
-8 kanál forró víz
-20 dkg porcukor
-250 ml olaj
-1 sütőpor
-1 vanílíás cukor
-kevés citromhaj
-35 dkg liszt
-rebarbara (ki menyit szeret)(7 szár)
A tojások fehérjét a hideg vízzel keményre verem hozzáadom a tojások sárgáját a forró vizet a porcukrot az olajat a sütőport a vanílíát és a citrom haját legutoljára óvatosan a lisztet.
Kikent tepsiben öntöm és a tetejére rászórom a rebarbarát (amit előre meghántok ,darabokra vágok és lecukrozok)
150 fokon , 40 percet sütöm (tűpróba)
A tésztát gyorsan összeállítottam, összegyúrtam, majd cipóvá formálva fóliába csomagoltam. Két órára a hűtőbe tettem. Addig elkészítettem a tölteléket. A tejszínt felforraltam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémsajtot a vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a száraz összetevőket, egynemű tésztává kavarjuk. Egy nagyon puha állagú tésztát kapunk. Ezt folpackba csomagoljuk, kézzel lapos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a csokoládékat vízgőz felett megolvasztjuk. Nem kell forrónak lenne, elég, ha folyékony és homogén masszát kapunk. Hozzákeverjük az egyik adag cukrot a csokis...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű