1 kg liszt
50 dkg rama
4 tojás sárgája
4 dkg élesztő
3 t.k só
2 t.k cukor
4 dl tejföl
Az élesztőt felfuttatjuk és összegyúrjuk a hozzávalókkal. Egy éjszakára betesszük hűtőbe és másnap nyújtjuk és sütjük .
A vajat kicsit megolvasztjuk, hogy könnyebben ki tudjuk keverni. Hozzáöntjük a porcukrot és a tojások sárgáit. A liszthez keverjük a sütőport és a kakaót. A tojások fehérjét a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótákat hagyományos módon elkészítjük, majd 22 × 32 cm-es tepsiben külön-külön megsütjük. A krémhez a tejben megfőzzük a pudingokat a cukorral. Közben a zselatint beáztatjuk 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA búzát átmossuk, a szennyeződésektől megtisztítjuk. (napjainkban, bioboltokban, sőt, egyes drogériákban kapható étkezési búza olyan tiszta, hogy azt már nem kell külön megmosni)....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézNagyon gyorsan elkészíthető, hiszen mindössze húsz perc, míg összerakjuk. Készítsük elő az összes hozzávalót, majd kenjünk ki egy tepsit vajjal. Tegyük oda egy edénybe a cukrot és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű