- 4 csirkecomb
-1 zsemle
- 20 dkg darálthús
- 2 tojás
- olaj
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
-majoránna
A zsemlét megáztatom, és jól kinyomkodom.Hozzáadom a darál húshoz ezután az apróra vágott petrezselymet, egy kevés olajon megpirított hagymát ,fokhagymát, a tojást, borssal, majoránnával, sóval ízesítem és jól összedolgozom. A csirkecombok bőrét jól fellazítom, és megtöltöm a töltelékkel, hústűvel összetűzöm Ha elkészült, megsózom a tetejét, és tepsibe rakom. Vizet öntök alá, és megkenem a csirkecombokat kevés zsírral. Alufóliával letakarom, és 150 fokon sütőben kb. 1 órát sütöm majd a fóliát levéve megpirítom a tetejét.
A pulyka mellett ki kell klopfolni, tojásba forgatni. Kerek jénai tálba: (a tálat margarinozni), 1 sor bacon, 1 sor pulyka mell, 1 sor sonkát rakni, rá reszelt sajt, s így tovább...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézElkészítés: A tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őröltborssal ízesítjük. A csirkemellet vékony darabokra sze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirke szárnyakat megtisztítjuk, de a végét nem vágjuk le. 2. Háromszögbe hajtjuk egy fél csirkemáj köré, a szárnyvéget beakasztjuk a szárnytő alá. 3. A szokásos módon...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet apró kockára vágjuk, olajon fehéredésig sütjük, majd félre tesszük. Az összevágott hagymát kevés zsiradékon megpároljuk, beletesszük az összevágott paprikát, paradi...
Elkészítési idő: 75 pesc Nehézség: Könnyű