csirkemell
aszalt szilva
sajt
bacon
pici vörösbor
A besózott, vékonyra vágott csirkemellekbe bele kell tekerni az előzőleg vörösborba áztatott aszalt szilvát (áztatás nélkül is tökéletes) és a sajtot. Az egészet baconba tekerni.
A tepsibe egy kis olaj, egy kis víz, fólia alatt sütni. Amior már elég puha, akkor sajtot reszelni a tetejére és fólia nélkül addig sütni míg megpirul.
Krumlipürével, aszaltszilvamártással tálalni.
Próbáltam aszalt sárgabarackkal, azzal is finom.
A csirkemelleket megmossuk, csíkokra vágjuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk. Felöntjük fehér borral, és puhára pároljuk, majd ha a bo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgyformára vágjuk, összekeverjük. néhány órát hűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és kevés olajon pirítani kezdjük. 3-4 percen át sütjük, majd hozzáadjuk a gombát A főzőtejszínbe keverjük a mustárt és a rizslisztet. Simára keverjük, majd ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, átkenjük a fűszerekkel, majd beleforgatjuk a lisztbe. Forró olajban megsütjük a húsokat, majd felöntjük a borral és hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket és a rozmarin...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű