csirkemell
aszalt szilva
sajt
bacon
pici vörösbor
A besózott, vékonyra vágott csirkemellekbe bele kell tekerni az előzőleg vörösborba áztatott aszalt szilvát (áztatás nélkül is tökéletes) és a sajtot. Az egészet baconba tekerni.
A tepsibe egy kis olaj, egy kis víz, fólia alatt sütni. Amior már elég puha, akkor sajtot reszelni a tetejére és fólia nélkül addig sütni míg megpirul.
Krumlipürével, aszaltszilvamártással tálalni.
Próbáltam aszalt sárgabarackkal, azzal is finom.
A csirkemellet vékony szeletekre vágom, fűszerezem, majd a mustárral kikevert sajtkrémmel megkenem és jénai tálba rétegezem. Lefedem és 200fokon 50percig sütöm. Végül beborítom saj...
Elkészítési idő:1. A gombát megmossuk. 2. A tojásokból hármat megfőzünk, felkockázzuk. 3. A fűszereket (bors, szárnyas fűszer, chili, őrölt kömény) elkeverjük az olajjal. 4. A csirkecom...
Elkészítési idő:Pác: 2 ek keményítőt egy kis hideg vízzel csomómentesre összekeverek. Belerakom a csirkemell csíkokat és durva sóval megsózom. Vegyes borssal óvatosan meghintem majd ráreszelek 2 g...
Elkészítési idő:1. A csirkemelleket szeleteljük, kicsit kiklopfoljuk. 2. Sózzuk, és lisztbe forgatjuk. 3. Kevés olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát, és lerakjuk egy tűzálló cserépedé...
Elkészítési idő: