-50 dkg sertés darált hús (lehet vegyes is)
-1 db zsemle
-3 db tojás
-pirospaprika
-só
-őrölt bors
-3-4 gerezd fokhagyma
-petrezselyem zöldje
Töltelékhez:
-tetszés szerint:
-sárgarépa
-kukorica
-főtt tojás
-zöldborsó
-virsli(kolbász)
-főtt tojás
A húst a többi hozzávalóval alaposan eldolgozom, majd fóliára téve téglalap alakúra nyújtom. A töltelék hozzávalóit is tetszés szerint aprítom, összekeverem, majd elosztom a fasírton.(a zöldségeket előre megfőzőm) A fólia segítségével feltekerem, és kiolajozott tepsibe terítem,amit előre kibélelek császárszalonnával.Sütőbe teszem és 150 fokon 1 órát sütöm
1. A szépen megtisztított malacnak lefejtjük a bőrét, vigyázzunk, hogy meg ne sértsük. 2. Sonkás tésztát készítünk: a lisztből és 2 tojásból gyúrt kifőtt tésztát összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA köménymagot és a koriandert állandó keverés mellett, pár pillanat alatt pörköljük meg, majd rögtön öntsük át egy mozsárba és törjük alaposan össze. A csülköt alaposan dörzsöljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk, a darált húst, paradicsomlevet (1dl), ízlés szerint fűszerezzük, és belereszeljük a fokhagymát. Összefőzzük, hogy a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. 2. Eközben a combot felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd a fűszerekkel beszórjuk. 3. Mindk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű