-lehet bármilyen kifőtt tésztát használni(25dkg)
-50 dkg túró
-3 tojás
-250 ml főzőtejszín
-cukor (ízlés szerint)
-mazsola
Szószhoz :
-szeder
-cukor
Kifőzöm a tésztát és leszűröm.
Beáztatom a mazsolát.
A tejszínt,tojásokat ,cukrot mazsolát, tésztát összekeverem ,
kizsírozott Jénai tálba öntöm és 150 fokon szép pirosra sütöm.
Megfőzöm a szedret kevés cukorral és azzal tálalom .
Jelen esetben szederszósszal tálaltam.
A marhahúst ledaráljuk, majd a felforrósított olajon lepirítjuk. Fokhagymával és a chilipaprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a babot, a kukoricát és a paradicsomot, majd tovább pirít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben megsütjük a bacont, majd kiszedjük a zsírjából és azon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Rádobjuk a csíkokra vágott csirkemellet és a zöldségeket. Fedő a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA babot lecsepegtetjük, leszűrjük. A felhevített olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Belekeverjük a paradicsomot, ízesítjük sóval, borssal és o...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűa ragut elkészítjük a fenti hozzávalókból. a tócsnihoz lereszeljük nagylyukú reszelőn a krumplit. összekeverjük a hozzávalókat, és 4 részletben kisütjük. a kész tócsnikat félbehaj...
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: Könnyű