menu

Családireceptkönyv.hu

Virslis szalonnás mártás


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


-4 szelet húsos szalonna
-4 db virsli
-1 teáskanál ételkeményítő (vagy liszt)
-200 ml tejszín
-só
-bors
-zöldpetrezselyem levél
-pirospaprika

Elkészítés:


A szalonnát kicsi darabokra vágom , kiolvasztom mikor kiolvadt hozzáadom a karikára vágott virslit és megsütöm. .
Az ételkeményítőt csomómentesre kavarom a tejszínnel és a megsült virslire öntöm ,fűszerezem és összefőzöm .Ki hígan szereti tehet hozzá még tejet .Krumpligombóccal tálaltam !

Virslis szalonnás mártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Krémes sajtmártás
Krémes sajtmártás

A tejet, a tejszínt és a reszelt sajtokat egy lábosba tesszük, és együtt folyamatos keverés mellett közepes lángon felmelegítjük, amíg a sajtok olvadni nem kezdenek. Az étkezési k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Zöldbors mártás
Zöldbors mártás

Öntöttvas serpenyőben, nagyon kis lángon a borsszemeket 1-2 percig szárazon pirítjuk; vigyázzunk, hogy ne égjenek meg. Ezután egy fakanál hátával a serpenyő falán a borsszemeket du...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Barna mártás
Barna mártás

Először is vegyünk egy nagy lélegzetet, majd töltsünk valami innivalót. Ha ezzel megvagyunk, akkor vegyük elő legszebb leveses fazekunkat, öntsünk bele kevés olajat, hevítsük fel,...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: László
Ramulade mártás
Ramulade mártás

A tojás sárgáját a háromféle mustárral, az olaj fokozatos hozzáadásával felverem, majd hozzá adom, bele keverem a többi alkotó elemet.

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk