8 nagy szem őszibarack
2 dl tejszín
fahéj
szegfűszeg
2 cs. vaníliás cukor
1 l vaniliafagyi
A barackokat meghámozzuk és 6 db -ot leturmixolunk, a maradék kettőt pedig felkockázzuk. A turmixolt barackot ízesítjük a hozzávalókkal. Beleszórjuk a felkockázott barackokat. Langyosan tálaljuk és a közepébe vanilia fagylaltot teszünk.
A túrót egy tálba öntjük, majd alaposan összetörjük. (Erre most egy krumplitörőt használtam.) A lisztet a sóval elkeverjük, majd a túróhoz adjuk. A margarint is hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megfőzöm, krumpli pürét készítek belőle.Megkóstolom,hogy elég sós-e. Megvárom míg kihűl. Lisztet szórok rá, tésztát dagasztok belőle. Könnyű tésztát kell,hogy kapjak. Ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A főzőtejszínt összekeverjük a narancslével, majd hozzáöntjük a gyümölcskonzervet a levével együtt. És pont. Itt a vége a receptnek :-) Még esetleg annyi szót ejtenék, hogy t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű