8 nagy szem őszibarack
2 dl tejszín
fahéj
szegfűszeg
2 cs. vaníliás cukor
1 l vaniliafagyi
A barackokat meghámozzuk és 6 db -ot leturmixolunk, a maradék kettőt pedig felkockázzuk. A turmixolt barackot ízesítjük a hozzávalókkal. Beleszórjuk a felkockázott barackokat. Langyosan tálaljuk és a közepébe vanilia fagylaltot teszünk.
Elkészítés: Az üveget kimosom, az uborkákat megmosom, majd villával megszurkálom, én nem vagdosom be. Minden liter vízhez 1 púpozott evőkanál durva asztali sót adok és felforralo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet kimagozzuk, a többi gyümölcsöt is kimagozzuk, és feldaraboljuk. Egy lábosba tesszük őket. Felengedjük 1 liter vízzel, és feltesszük főni. Közben beledobáljuk a fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtojást szétválasztani sárgáját kikeverni túróval tojásfehérjét habbá verni kézzel gomócok 180fokon 30 percig sütjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet feltettem egy lábasban, fahéjat,szegfűszeget,citromkarikákat,sót,mézet összefőztem,a darabos fűszereket kivettem,a többféle gyümölcsöt beletettem. Főzőtejszínt 1 puncs pud...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű