8 nagy szem őszibarack
2 dl tejszín
fahéj
szegfűszeg
2 cs. vaníliás cukor
1 l vaniliafagyi
A barackokat meghámozzuk és 6 db -ot leturmixolunk, a maradék kettőt pedig felkockázzuk. A turmixolt barackot ízesítjük a hozzávalókkal. Beleszórjuk a felkockázott barackokat. Langyosan tálaljuk és a közepébe vanilia fagylaltot teszünk.
Elkészítése A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Sütőpap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szedret egy turmixgépbe tesszük, felöntjük annyi tejjel, hogy ellepje. Beletesszük a többi hozzávalót, majd összeturmixoljuk. Hidegen tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót összekeverjük , és egy nokedliállagú tésztát kapunk. Egy kanál segítségével tesszük az olajba. Forró olajban aranybarnára sütjük. A tészta érdekessége, hogy n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű