3 közepes db banán
750 g joghurt (ivójoghurt, esetünkben banán-eper ízesítésű)
7 dl gyümölcslé (őszibarack)
3 ek porcukor
5 db őszibarack (nagy, érett)
Egy nagy tálban a felkockázott banánt az ívójoghurttal botmixer segítségével összeturmixoljuk.
Felöntjük a porcukorral elkevert őszilével.
A friss barackokat felkockázzuk, és hozzáadjuk.
Jól behűtve tálaljuk.
A hozzávalókat egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük, amikor a tészta már krémes és csomómentes, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 fokos sütőben 35-40 percen át sütj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.
Elkészítési idő: félóra Nehézség: KönnyűAz össze hozzávalót összegyúrjuk és fél órára a hűtőbben pihentetjük
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű