Családireceptkönyv.hu

SÓLET


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg bab, 2 kávés csésze gersli, 20 dk vörös hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 5 mokkáskanál só
1 mokkáskanál bors, 2 paprika, 4 evőkanál liba zsír, 1 pörkölt szaft, 6 babérlevél, 2 füstölt kocka, 1 kis doboz sűrített paradicsom, 1 kg füstölt tarja, 4 egész tojás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gizella
Sütőben sült fokhagymás burgonya
Sütőben sült fokhagymás burgonya

Mossuk meg a burgonyát, és főzzük meg héjában Miután megfőtt, tisztítsuk meg héjától, és vágjuk fel vékony szeletekre Kenjünk ki jól egy tepsit fokhagymával, helyezzünk el benn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkés baconös rakott burgonya, tejfölös-sajtos önt
Csirkés baconös rakott burgonya, tejfölös-sajtos önt

Elkészítése: A csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, átkenjük a zúzott fokhagymával, majd egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a kockára vagdosott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
ZÖLDBORSÓS CSIRKEBRASSÓI
ZÖLDBORSÓS CSIRKEBRASSÓI

Az apróra felkockázott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát is. A csirkemellet egyforma kockákra vágjuk. A piruló hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk és addig s...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: emaxa
puliszka
puliszka

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk