1 kg bab, 2 kávés csésze gersli, 20 dk vörös hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 5 mokkáskanál só
1 mokkáskanál bors, 2 paprika, 4 evőkanál liba zsír, 1 pörkölt szaft, 6 babérlevél, 2 füstölt kocka, 1 kis doboz sűrített paradicsom, 1 kg füstölt tarja, 4 egész tojás
A darált húshoz keverjük a hozzávalókat, pici gombócokat formálunk belőle, és félretesszük. 2. Elkészítjük a pörkölt alapot: a hagymát apróra vágjuk, 3 ek olajon megpároljuk, bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba rakom, a rizst megmosom, és hozzáadom a húshoz. A hagymákat zsíron megpirítom, lehúzom a tűzről, majd pirospaprikával megszórom (ez egy pörkölt alap), rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítettem a tésztát. A liszteket, sót, sütőport késés aprítóba tettem és elmorzsoltam a zsiradékokkal. Hozzáadtam a tojás sárgáját, tejfölt és gyors mozdulatokkal egynemű tész...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű