2 db csirkemell filé
1 kg nagy méretű gomba
2 db közepes sárgarépa
1 fej vöröshagyma
só
bors
2 db nagy mozzarella golyó
5 dkg parmezán
1 dl Meggle Főzőkrém (15%)
1 evőkanál liszt
olaj
A csirkemellet szeletekre vágjuk, fűszerezzük (só, bors, fokhagyma granulátum) megforgatjuk a lisztben és hirtelen átsütjük mindkét oldalát, majd egy jénai aljára rakosgatjuk.
A visszamaradt olajon megpirítjuk az egész gombákat 2 db kivételével, és a húsra rakjuk.
Közben a hagymát félfőre vágjuk lepirítjuk erre jön a maradék gomba apróra vágva, majd a répa, jól összepirítjuk ezt is fűszerezem.
A hús tetején egyenletesen elosztjuk, felöntjük a főzőtejszínnel lefedjük, és 30 percig sütjük 200 fokon. Ekkor a tetejére tesszük a sajtot még addig sütjük amíg aranybarna lesz.
A kínai édes-savanyú csirke elkészítéséhez a wokban a felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, majd a felkockázott csirkemellet. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk. A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, 3 ek liszttel, fokhagymával, medvehagymával vagy a snidlinggel, és a petrezselyemmel, ma...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkemellet szép vékonyra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A kuglóf sütőt kikenjük margarinnal, megszórjuk zsemlemorzsával, 4-5 szelet melle hússal körberakju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a bundát. A tojást, lisztet, étkezési keményítőt, a fűszereket, olajat és vizet csomómentesre keverjük. A csirkét nagyobb kockákra vágjuk, és a tésztába keverjük, hagy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű