Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Csőben sült csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 db csirkemell filé
1 kg nagy méretű gomba
2 db közepes sárgarépa
1 fej vöröshagyma

bors
2 db nagy mozzarella golyó
5 dkg parmezán
1 dl Meggle Főzőkrém (15%)
1 evőkanál liszt
olaj

Elkészítés:


A csirkemellet szeletekre vágjuk, fűszerezzük (só, bors, fokhagyma granulátum) megforgatjuk a lisztben és hirtelen átsütjük mindkét oldalát, majd egy jénai aljára rakosgatjuk.
A visszamaradt olajon megpirítjuk az egész gombákat 2 db kivételével, és a húsra rakjuk.
Közben a hagymát félfőre vágjuk lepirítjuk erre jön a maradék gomba apróra vágva, majd a répa, jól összepirítjuk ezt is fűszerezem.
A hús tetején egyenletesen elosztjuk, felöntjük a főzőtejszínnel lefedjük, és 30 percig sütjük 200 fokon. Ekkor a tetejére tesszük a sajtot még addig sütjük amíg aranybarna lesz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrien
Paprikás/tejfölös csirke
Paprikás/tejfölös csirke

A csirkét megmossuk, megtisztítjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, paradicsomot, paprikát feldaraboljuk. A vöröshagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomot, paprikát, pi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szabina
Indiai spenótos csirke
Indiai spenótos csirke

A vöröshagymát, fokhagymát és a gyömbért felaprítjuk és kevés olívaolajon üvegesre pirítjuk. Közben a csirkemellet kockákra vágjuk. Az üvegesre pirított hagymákhoz adjuk a csirke...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
GYROS HÁZIASAN  Joghurtos salátával
GYROS HÁZIASAN Joghurtos salátával

A combfilét csíkokra vágjuk, összekeverjük a fűszerkeverékkel, sóval, borssal és a zúzott fokhagymával, és az olajon aranysárgára sütjük. A zöldségekből salátát készítünk, és megö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar MUSTÁROS HAGYMÁS CSIRKE
MUSTÁROS HAGYMÁS CSIRKE

A csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpuculjuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Olya...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk