Családireceptkönyv.hu

Csőben sült csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 db csirkemell filé
1 kg nagy méretű gomba
2 db közepes sárgarépa
1 fej vöröshagyma

bors
2 db nagy mozzarella golyó
5 dkg parmezán
1 dl Meggle Főzőkrém (15%)
1 evőkanál liszt
olaj

Elkészítés:


A csirkemellet szeletekre vágjuk, fűszerezzük (só, bors, fokhagyma granulátum) megforgatjuk a lisztben és hirtelen átsütjük mindkét oldalát, majd egy jénai aljára rakosgatjuk.
A visszamaradt olajon megpirítjuk az egész gombákat 2 db kivételével, és a húsra rakjuk.
Közben a hagymát félfőre vágjuk lepirítjuk erre jön a maradék gomba apróra vágva, majd a répa, jól összepirítjuk ezt is fűszerezem.
A hús tetején egyenletesen elosztjuk, felöntjük a főzőtejszínnel lefedjük, és 30 percig sütjük 200 fokon. Ekkor a tetejére tesszük a sajtot még addig sütjük amíg aranybarna lesz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkekuglóf
Csirkekuglóf

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes pulyka márványsajtos diómártással és f
Mézes pulyka márványsajtos diómártással és f

A sűrített paradicsomot, a 2 ek. mézet borsot ill. fűszerkeveréket összekeverjük. Bekenjük vele a pulykamell szeleteket- zsíron megpirítjuk. A húst rántjuk es készre sütjük. Amíg a...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Görög csirke joghurtmártással
Görög csirke joghurtmártással

1. A citrom héját hajszálvékony csíkokra vágom (vagy lereszelem), a levét kifacsarom, majd mindkettőt összekeverem az olajjal. Sóval, borssal, köménnyel fűszerezem, belekeverem a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk