80 dkg csirkemell filé
2 ek sűrített paradicsom
500 ml paradicsomszósz
40 dkg csemegekukorica
1 db leveskocka
1,5-2 dl víz
ételízesítő
bors
4 tk napraforgó olaj
fokhagymapor
A csirkemellet megmossuk, felcsíkozzuk. Majd a forró olajon enyhén megpároljuk fehéredésig. Eközben a leveskockát feloldjuk a vízben.
Ha a csirkemell megpuhult, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és enyhén lepirítjuk, majd a paradicsomszószt és a vízben feloldott leveskockát is hozzáadjuk.
Jól összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük,, miután összeforraltuk, a csemegekukoricát is hozzáadjuk.
Rizzsel tálaljuk.
0,5l vizet felfőzünk egy kis csipetnyi sót bele,két kanál olajat és főzéskor bele zuhintunk ugyan annyi lisztet mint amiben a vizet mertük.Gyors kavarás után ki tesszuk a gyúró des...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket pucoljuk meg és kockázzuk fel. 2. Tegyük a felkockázott zöldségeket egy lábasnyi sós vízbe, majd főzzük őket puhára. 3. Amikor kész, szűrőkanállal szedjük ki a...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűA meghámozott vöröshagymát késes aprítóban finomra vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk, a meghámozott sárgarépát finomra reszeljük. Egy magas oldalú serpenyőben felforrósítjuk az olí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy tálban simára keverjük, majd közepes lángon, serpenyőben kevés kókuszolajon elősütjük a korongokat, mindkét oldalukon kb. 1-1 percig, vigyázzunk, h. ne égjenek m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű