80 dkg csirkemell filé
2 ek sűrített paradicsom
500 ml paradicsomszósz
40 dkg csemegekukorica
1 db leveskocka
1,5-2 dl víz
ételízesítő
bors
4 tk napraforgó olaj
fokhagymapor
A csirkemellet megmossuk, felcsíkozzuk. Majd a forró olajon enyhén megpároljuk fehéredésig. Eközben a leveskockát feloldjuk a vízben.
Ha a csirkemell megpuhult, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és enyhén lepirítjuk, majd a paradicsomszószt és a vízben feloldott leveskockát is hozzáadjuk.
Jól összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük,, miután összeforraltuk, a csemegekukoricát is hozzáadjuk.
Rizzsel tálaljuk.
U mlako mleko staviti kvasac, šecer i so, pa ostaviti da kvasac nadođe. Za to vreme pripremiti ostale sastojke, brašno prosejati, staviti u dublju posudu, dodati ulje, kiselo mleko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát az olajon megpárolom, majd ha már üveges, akkor hozzáadom a tonhalat aprítva, a hámozott paradicsomkonzervet, majd ha rottyant, rászórom a fűszereket. Fűszerezem, és ha s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy olyan serpenyőben, amit később le tudunk fedni, az olajat megmelegítjük, és beleöntjük a búzadarát. Ügyelve, hogy meg ne égjen, mert könnyen megy neki, állandóan kavargatva...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és addig pirítjuk, amíg kifehéredik. A paradicsomszószt hozzáadjuk, önt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű