csirkemell
gomba
bacon
csemege uborka
tejszín
rizs
só
bors
olaj/kókuszzsír
rizs
Csirkét kockára vágjuk sózzuk, borsozzuk. Gombával és baconnel együtt pirítjuk.
Közben a rizst felrakjuk főni, mikor megfőtt egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe.
Hozzáadjuk a tejszínt és az uborkát. Pár percig összefőzzük.
A csirkedarabokat megmosom, a vöröshagymát apróra, a zöldpaprikát és a paradicsomot kockára, a fokhagymát péppé zúzom.. A hagymát üvegesre párolom az olajon, hozzádobom a paprikát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük. A csirkemell szeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe és a kivajazott tepsibe egymás mellé lerakjuk. A maradék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázom és megpirítom a zsíron. Később hozzáadom a nagyobb kockára vágott vörös és lilahagymát és megpárolom, beleteszem az áttört fokhagymát és a csíkokra vágott...
Elkészítési idő: 6 adag Nehézség: KönnyűNem füstölt, viszont egy nagyon finom, hajszálvékonyra szeletelhető, sóban pácolt húst kapunk, amit úgy fűszerezünk ahogy éppen kedvünk tartja és pár nap alatt mar ehető. Megtiszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes