Családireceptkönyv.hu

Rizses csirke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkemell
gomba
bacon
csemege uborka
tejszín
rizs

bors
olaj/kókuszzsír
rizs

Elkészítés:


Csirkét kockára vágjuk sózzuk, borsozzuk. Gombával és baconnel együtt pirítjuk.
Közben a rizst felrakjuk főni, mikor megfőtt egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe.
Hozzáadjuk a tejszínt és az uborkát. Pár percig összefőzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Detty
Csirkés alagút
Csirkés alagút

Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal o...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vörösboros csirkecombok
Vörösboros csirkecombok

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk majd a vajon megpirítjuk. Mikor a hús kifehéredik, felöntjük 0,5 dl vízzel és hagyjuk párolódni, közben a paprikát és a sárgarépát apró csíkokra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé
Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

A csirkecombokat lebőrözzük, óvatosan kicsontozzuk, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A tökéletes házi gyros titkai-SK
A tökéletes házi gyros titkai-SK

A húshoz először a száraz pácot készítjük el: összekeverjük a fűszereket és bedörzsöljük vele a bőrös combfiléket. Egy hőálló tál aljára kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk