csirkemell
gomba
bacon
csemege uborka
tejszín
rizs
só
bors
olaj/kókuszzsír
rizs
Csirkét kockára vágjuk sózzuk, borsozzuk. Gombával és baconnel együtt pirítjuk.
Közben a rizst felrakjuk főni, mikor megfőtt egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe.
Hozzáadjuk a tejszínt és az uborkát. Pár percig összefőzzük.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat sózzuk, borsozzuk majd a vajon megpirítjuk. Mikor a hús kifehéredik, felöntjük 0,5 dl vízzel és hagyjuk párolódni, közben a paprikát és a sárgarépát apró csíkokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat lebőrözzük, óvatosan kicsontozzuk, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húshoz először a száraz pácot készítjük el: összekeverjük a fűszereket és bedörzsöljük vele a bőrös combfiléket. Egy hőálló tál aljára kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a f...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes