60 dkg csirkemell
3 dl tej
1 kávéskanál fokhagymagranuláltum
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
2 dl sör
2 db tojás
1 evőkanál liszt
étolaj
Fokhagymás tejben legalább 2 óra hosszát pihenjen a hús.
A tojássárgáját kikeverem, hozzáadom a sört.
Beleteszem a lisztet, és egy kis sót.
A tojások fehérjét kemény habbá verem, és azt is belekeverem.
A húst kiszedem a tejből, lecsepegtetem. Sózom, borsozom, és belemártom őket a tojásos masszába.
Forró olajban, mindkét oldalát szép pirosra sütöm.
Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olajat felszívja.
Rizibizivel és paprika salátával tálalom.
A hagymát fél karikákra vágtam és 10 dkg vajon pároltam, rádobtam a májakat, rózsa színig pirítottam, tettem rá majoránna, bors és só ... ekkor egy botmixerrel elkezdem pürésíteni....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet felszeleteltem, kissé klopfoltam, majd a szeleteket sóztam, borsoztam. 2. A lisztet és a zsemlemorzsát kb. fele-fele arányban összekevertem, majd a szeleteket...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet összekeverjük a bazsalikommal, a fokhagymaporral, valamint sóval-borssal. A csirkeszeleteket megforgatjuk a lisztben, majd az olívaolajon lepirítjuk mindkét oldalukon. K...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű- csirkeszárnyakat megmosom, lecsöpögtetem róla a vizet. Az olajat kikeverjük a ketchuppal, hozzáadjuk az erős pistát, a zúzott fokhagymát. --A csirkeszárnyakat sózzuk és borsozz...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Közepes