4 banán
3 ek méz
1 ek olaj
citromlé
csokiszósz
tejszínhab
A banánokat meghámozzuk, majd felnegyedeljük.
Serpenyőben az olajat a mézzel felforrósítjuk és belecsepegtetünk néhány csepp citromlevet.
Beletesszük a banánokat és megsütjük.
A tányérokon lévő banánokat meglocsoljuk a mézkaramellás sziruppal és csokiszósszal, tejszínhabbal tálalhatjuk is.
A kókuszos tészta elkészítése: A tojásfehérjéket robotgéppel kemény habbá verjük. Félidőben hozzáadjuk a cukrot és addig verjük, amíg a cukorszemcsék el nem olvadnak. A liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott rizst vaníliás tejben puhára főzzük. Lehűtjük, majd hozzákeverjük a cukrot, a kimagozott meggybefőttet. Amikor a rizs teljesen kihűlt, hozzákeverjük a felvert tejszínha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét törjük kockákra, majd tegyük mikrózható tálba. Toljuk a mikróba 20 másodpercre, keverjük át, tegyük vissza még 20 másodpercre, míg megolvad. A puha vajat keverjük sim...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat, a csipet sóval és a nyírfacukorral – egy elektromos habverő segítségével – fehéredésig kikeverjük. Amikor felhabosodik, hozzáadjuk a darált mandulát, a kókuszreszelék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű