250 g gomba
200 g csirkemell
2 dl főzőtejszín
bors
só
pirospaprika
fokhagymapor
kókuszzsír/olaj
A csirkemellet felkockázzuk és minimális kókuszzsíron/olajon megpirítjuk.
Felaprítjuk a gombát és azt is hozzáadjuk, majd felöntjük nagyon pici vízzel ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával és fokhagymaporral.
A fedő alatt főni hagyjuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt és még pár percig a tűzön hagyjuk.
A megmosott majd szárazra törölt húst felszeletelem majd kloffolom és besózom. Kis ideig állni hagyom. Ez idő alatt felverem a tojást pici sóval és előkészítem a panírozáshoz a lis...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat szétszedjük, filézzük, ha a bőrét nem szeretjük leszedhetjük róla. A joghurtot a fokhagymával, sóval, delikáttal összekeverjük. A csirkecombokat beleforgatjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kefirt takarékon kevergetés közben addig főzzük, míg felforr. A megtisztított, felezett combokat csak ezután tesszük bele. Fűszerezzük, sózzuk, a fokhagymát is beletesszük. Fedő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű