250 g gomba
200 g csirkemell
2 dl főzőtejszín
bors
só
pirospaprika
fokhagymapor
kókuszzsír/olaj
A csirkemellet felkockázzuk és minimális kókuszzsíron/olajon megpirítjuk.
Felaprítjuk a gombát és azt is hozzáadjuk, majd felöntjük nagyon pici vízzel ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával és fokhagymaporral.
A fedő alatt főni hagyjuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt és még pár percig a tűzön hagyjuk.
Először is alaposan mossuk meg a csirkeszárnyakat. --Törjük össze a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük össze annyi olajjal, amennyivel majd be tudjuk kenni az összes szárnyat, s...
Elkészítési idő: 120perc Nehézség: KözepesA húst hideg vízben megmossuk, megtöröljük. Rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük, sonkába göngyöljük és forró olajban ropogósra sütjük. Meghámozzuk és összevágjuk a fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat jól megmosom, megszárítom. Ezután bedörzsölöm a fűszerekkel. Mehet is egy tepsibe. A hagymákat megtisztítom és így egészben teszem a húsok mellé. A tetejét megl...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A 2 db tojást megfőzzük, megpucoljuk, kockára vágjuk. A sonkát, paprikát, medvehagymát vagy a metélő hagymát szintén apró kock...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű