5db nagyobb krumpli
3 dl rizstejszín
2 ek. frissen facsart citrom v lime leve
1 mk só
1 csapott ek mustár
1 mk édesítő
1 késhegynyi őrölt köménymag
1 kis csokor petrezselyem
Héjában megfőzzük a krumplit, leszűrjük és megtisztítjuk. A kihűlt krumplikat karikára vágjuk. A rizstejszínt a mustárral, citromlével, cukorral, sóval , köménnyel. A krumplit óvatosan belekeverjük a mártásba. A petrezselymet rászórjuk.Hidegen tálaljuk.
Rántott gomba, rántott karfiol, zöldségfasírt mellé.
Az öntet hozzávalóit kb egy órával a felhasználás előtt összekeverjük, hogy az ízek jól összeálljanak. Közben a hagymát, az uborkát karikákra vágjuk, a sajtot kockára szel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Reisnudeln nach Packungsanweisung kochen, abseihen und abtropfen lassen. Die Ananas ebenfalls abgießen. Die Gewürzmischung mit Wasser und Öl anrühren, alle Zutaten vermengen....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit tetszés szerint felvágom (egészben is szoktam hagyni) A sütőt előmelegítem. A tésztát 3 cm csíkokra vágom és a virsliket belecsavarom Ha kés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzöm, majd félig kihűtöm és megpucolom. Kiválasztok egy olyan zárható tetejű üveget, amiben a tojások kényelmesen elférnekés marad hely a páclének is. A viz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű