Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Hamis majonézes krumpli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5db nagyobb krumpli
3 dl rizstejszín
2 ek. frissen facsart citrom v lime leve
1 mk só
1 csapott ek mustár
1 mk édesítő
1 késhegynyi őrölt köménymag
1 kis csokor petrezselyem

Elkészítés:


Héjában megfőzzük a krumplit, leszűrjük és megtisztítjuk. A kihűlt krumplikat karikára vágjuk. A rizstejszínt a mustárral, citromlével, cukorral, sóval , köménnyel. A krumplit óvatosan belekeverjük a mártásba. A petrezselymet rászórjuk.Hidegen tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Rántott gomba, rántott karfiol, zöldségfasírt mellé.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsomos kuszkuszsaláta
Paradicsomos kuszkuszsaláta

átlagos 2 adag ELKÉSZÍTÉS A kuszkuszt 3 dl forró, sós vízzel felöntjük, majd lefedjük, és állni hagyjuk. A paradicsomot, a petrezselymet, a paprikát, az egyik citromot és az új...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Monamari
Kolbászkrém
Kolbászkrém

A kolbászt, lila hagymát, főtt tojást nagyon apróra vágjuk, és az összes hozzávalót összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Tonhalkrém
Tonhalkrém

A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Kapros uborkás krumplisaláta
Kapros uborkás krumplisaláta

Elkészítése: Főzd meg héjában a krumplit, majd miután kihült reszeld le egy tálban. Az uborkákat alaposan mosd meg, majd azt is reszeld le héjastól. Facsard ki a levét és tedd a bu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk