5db nagyobb krumpli
3 dl rizstejszín
2 ek. frissen facsart citrom v lime leve
1 mk só
1 csapott ek mustár
1 mk édesítő
1 késhegynyi őrölt köménymag
1 kis csokor petrezselyem
Héjában megfőzzük a krumplit, leszűrjük és megtisztítjuk. A kihűlt krumplikat karikára vágjuk. A rizstejszínt a mustárral, citromlével, cukorral, sóval , köménnyel. A krumplit óvatosan belekeverjük a mártásba. A petrezselymet rászórjuk.Hidegen tálaljuk.
Rántott gomba, rántott karfiol, zöldségfasírt mellé.
átlagos 2 adag ELKÉSZÍTÉS A kuszkuszt 3 dl forró, sós vízzel felöntjük, majd lefedjük, és állni hagyjuk. A paradicsomot, a petrezselymet, a paprikát, az egyik citromot és az új...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt, lila hagymát, főtt tojást nagyon apróra vágjuk, és az összes hozzávalót összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: Főzd meg héjában a krumplit, majd miután kihült reszeld le egy tálban. Az uborkákat alaposan mosd meg, majd azt is reszeld le héjastól. Facsard ki a levét és tedd a bu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű