2db padlizsán
2db paprika
1db krumpli
2db paradicsom
Néhány szelet lilahagyma
1db piros alma
2 ek rizstejszín
1 ek olaj
2 mk só
Padlizsánt megtisztítjuk, eltávolítjuk a belsejét kanállal.A padlizsán belsejét apróra vágjuk, majd a többi hozzávalót is. Olajon megpirítjuk,sózzuk, készre pároljuk. A kivájt padlizsánt felforrt sós vízben 2 percre beletesszük, kivesszük és lecsöpögtetjük. A tölteléket a belsejébe halmozzuk, a tetejére tesszük a rizstejszínt és 180 fokon 20-30 percig sütjük.
A kockára vágott vöröshagymát a zsíron megpárolom, beleteszem a felaprított chilit, majd ráteszem az apróra vágott fokhagymát és a kicsontozott, kockára vágott húst. Sózom, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A kelkáposztát megmossuk és leveleire szedjük. A rizst megfőzzük MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesített vízben. Az apróra vágott vö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA borsót előző este áztassuk be (vagy használjunk konzervet) ,főzzük meg külön a borsót és a bulgurt. Majd keverjük őket össze,adjuk hozzá a csirkemellet, az apróra vágott lilahag...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA rizst az olajon fehéredésig pirítjuk, majd 1,5x-es mennyiségű sós vízben, fedő alatt puhára főzzük. A kelkáposztát felcsíkozzuk, és egy liter forrásban lévő levesalapban 3-4 per...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű