alma
meggybefőtt
fahéj
citromlé
1-2 cs vaníliás puding
2 dl tejszín
cukor
szegfűszeg
Almát megpucoljuk , felkockázzuk és a meggybefőtt levével cukorral fahéjjal citromlével szegfűszeg , pici sóval feltesszük főni . Amikor kész hozzátesszük a meggyet . Majd a tejszín és puding keverékével behabarjuk .
A tojást az édesítővel habosra kevertem, 2-3 percig, majd az olvasztott kókusz olajat is hozzáadtam, ezzel is simára kevertem. A citromlevet, a citromhéjat és a vaníliarúd kikapart...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát felkockázzuk. Turmixgéppel pürésítjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a hideg alaplevet, és még egyszer összeturmixoljuk. Hozzáadjuk az uborka levét és a jo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a vizet a fűszerekkel forralom, majd beleteszem a meggyet. Amikor a meggyel újra felforr, hozzáöntöm a tejjel elkevert vaníliás pudingport, a nyírfacukrot/eritritet és a s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű