alma
meggybefőtt
fahéj
citromlé
1-2 cs vaníliás puding
2 dl tejszín
cukor
szegfűszeg
Almát megpucoljuk , felkockázzuk és a meggybefőtt levével cukorral fahéjjal citromlével szegfűszeg , pici sóval feltesszük főni . Amikor kész hozzátesszük a meggyet . Majd a tejszín és puding keverékével behabarjuk .
A palacsintához valókat összekeverjük, kisütjük, megtöltjük kakaóval és fahéjjal, majd feltekerjük (készíthetjük túróval vagy lekvárral is). A tejjel és a cukorral megfőzzük a pud...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet leszedjük a száráról, megmossuk és kimagozzuk. A tejszín és a pudingpor kivételével a hozzávalókat feltesszük főni, Amikor a leves bugyogni kezd, behabarjuk a tejszínnel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromot felkarikázom. A szilvát és az őszibarackot kimagozom, nagyobb kockákra vágom. Az almákat, körtét meghámozom, kicsumázom, darabolom. Egy fazékba öntök, annyi vizet, amenn...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű