Hozzávalók:
A barna piskótához:
4 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
4 evőkanál víz
4 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
Fehér tésztához:
6 tojásfehérje
220 g cukor
100 g vagdalt, pirított dió
1 meggykompót
200 ml liszt
Krémhez:
6 tojássárgája
200 g cukor
300 ml tej
1 vanília puding
3 vaníliás cukor
250 g vaj
Csoki máz a tetejére:
160 g csoki
20 g vaj
50 ml Meggle cukrászhab (habtejszín)
Elkészítés: A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a csokit lereszeljük, a diót ledaráljuk. A kész habba beleforgatjuk a csokit, cukrot, darált diót, fahéjat, majd a masszát 2 órára,...
Elkészítési idő:1. Tojást a cukorral, vízzel keményre verjük, hozzákeverjük a sütőporos lisztet és a szalalkálit. Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük. 2.A margarint, a cukorral, a tejjel és a...
Elkészítési idő:A mascarponét összedolgozzuk a cukorral és a vaníliás cukorral, közben a habot felverjük, hozzáadjuk a habfixet. A mascarponés krémet belekeverjük és egy sütőformába simítjuk az eg...
Elkészítési idő: 1 óraA cukrot a vajjal és a tojássárgájával kikeverjük, belereszeljük a citrom héját, belecsavarjuk a levét. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a tejjel és a tojásos masszával. Alapo...
Elkészítési idő: