Hozzávalók:
A barna piskótához:
4 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
4 evőkanál víz
4 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
Fehér tésztához:
6 tojásfehérje
220 g cukor
100 g vagdalt, pirított dió
1 meggykompót
200 ml liszt
Krémhez:
6 tojássárgája
200 g cukor
300 ml tej
1 vanília puding
3 vaníliás cukor
250 g vaj
Csoki máz a tetejére:
160 g csoki
20 g vaj
50 ml Meggle cukrászhab (habtejszín)
1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez a...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűa tejfölt kikavarjuk a porcukorral+ vanilia -a tejszint felverjük és összekeverjük a tejfölös keverékkel --a legvégén a citrom leve és reszelt héja -egy magasfalu tálba elkezdjü...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűÖsszekavarod a tetejére valót. A zabkorpát, pudingport, sütőport, sz.ódabikarbónát is összekavarod. Tojást felvered,hozzáadod az édesítőt és a joghurtot. Beleadagolod a zabko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diót nyújtófával minél jobban összetörni, hozzá a többi anyag, összegyúrni. Amint összeáll, már jó is! Rá fólia, hűtőbe,30 percre. Ha túlgyúrjuk, törni fog. Ezután kinyújta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű