8 tojás
25 dkg cukor
3 teáskanál vaníliaaroma
15 dkg margarin
10 evőkanál liszt
1 l tej
A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját a cukorral és a vaníliával kikavarjuk, majd a margarint is hozzáadjuk. A lisztet is beledolgozzuk és a tojáshabot óvatosan hozzákavarjuk. Kivajazott tepsibe öntjük a masszát. 250 fokon sütjük 15 percig, majd 160 fokon további 60 percen át sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a tetejét megszórjuk porcukorral. Csak ekkor szeleteljük fel.
A sütemény 3 rétegűvé válik sütés után, vagyis a felső és az alsó réteg megsül, a középső réteg krémes marad.
A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük,hozzá a porcukor,kakaópor, szódabikarbónával elkevert liszt,tojássárga. Sütőpapíros tepsibe öntjük és 200'C-os sütőben 30 perc alatt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesSzétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét habbá verjük , a sárgákat habosra keverjük a cukorral, belekeverjük az olajat, majd a sütőporral elkevert lisztet és a habot. Kb 35x35 cm-es...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tészta elkészítése: verjük fel a tojásfehérjét, a cukorral kemény habbá, majd keverjük hozzá a lisztet és a kókuszreszeléket. Egy 37 x 23-as tepsibe tegyünk sütőpapí...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz. Először készítsd el a torta alját. Daráld le a háztartási kekszet, olvassz meg egy kis vajat – nem kell, hogy folyjon, elég, ha könnyen keverhető – majd össze őket, egy lereszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű