Egy közepes fehér káposzta
cukor
ecet
pici só
A káposztát uborka gyalun le gyalulom .
kicsit megsózom , és hagyom állni egy fél órát
kb 5- evőkanál cukrot teszek rá , és egy ki ecetet .
Sűrűn megkevergetem , még a cukor el nem olvad .
Én előtte nap jobban szeretem megcsinálni mert össze érik jobban .
Az egészet össze vágom csíkokra, jól besózom és hagyom állni 20 percet. Közben elkészítem hozzá a lét. 1 liter vízhez adok 1 teáskanál sót 3-4 evőkanál ecetet, 3-4 evőkanál cukrot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk az uborkát, levágjuk a végeit, és bevágjuk késsel az oldalát. Üvegbe tesszük az uborkát a meggyfalevéllel, a szőlővesszővel, a kaporral, a fokhagymával, a borssal és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát megtisztítjuk, felnegyedeljük, és kivágjuk a torzsáját. A negyed káposztákat deszkára fektetve vékonyan felszeleteljük, egy tálba tesszük, megsózzuk, és összeforgatjuk...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA savanyúság levéhez valókat az ecet kivételével feltesszük a tűzre, közben a zöldségeket megpucoljuk, és a kívánt méretű és formájú szeletekre vágjuk,díszítjük,faragjuk, majd bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes