Egy közepes fehér káposzta
cukor
ecet
pici só
A káposztát uborka gyalun le gyalulom .
kicsit megsózom , és hagyom állni egy fél órát
kb 5- evőkanál cukrot teszek rá , és egy ki ecetet .
Sűrűn megkevergetem , még a cukor el nem olvad .
Én előtte nap jobban szeretem megcsinálni mert össze érik jobban .
Elkészítés: Ezt csak hidegen összekeverem, azután folyamatosan dobálom bele : uborka, alma paprika, TV paprika, hegyes paprika, káposzta, karfiol, brokkoli, hagyma, zöldparadicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzni nem volt időm, csak gyors vacsit dobtam össze. A savanyúság receptje: 10 l víz, 1 l 20%-os ecet, 2kg cukor, 0,5kg só, 3 dkg natrium benzonat, 3 dkg borkénpor, 2 marék fekete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított sárgarépát és a káposztát legyaluljuk. A reszeléket nagyobb szűrőtálba tesszük, átmossuk és lecsepegtetjük. 2. A vízhez adjuk az ecetet, a cukrot, a sót, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat legyaluljuk, rétegesen tálba rakjuk. Az ecetbe keverjük a cukrot és a fűszereket, majd ráöntjük a zöldségekre. 1 napot állni hagyjuk, addigra a sótól és a cukortól l...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Könnyű