3 tojás
6 dkg cukor
8-9 dkg liszt
3 kanál víz
fél csomag sütőpor
A töltelék
Extra Jam (sárgabaracklekvár)
A tojásokat szétválasztom, a fehérjét 4 dkg cukorral kemény habbá verem, a maradék cukrot és a vizet a sárgájához adom.
Óvatosan belekeverem a felvert tojáshabot a tojások sárgájába, majd hozzáadom a sütőporos lisztet.
Sütőpapíros sütőlapra kenem és 170 fokon megsütöm.
Amikor kisült, még melegen lisztezett sütőpapírra borítom.
Ekkor lehúzom róla a másik sütőpapírt, lekvárral megkenem és feltekerem. Ha kihűl lehet szeletelni.
A cukrot és a vaníliás cukrot a tojássárgákkal kikeverjük, aztán hozzáadjuk a vizet és az olajat is. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és apránként ezt is hozzáadjuk,...
Elkészítési idő: 15+45 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük az egyik citrom reszelt héját és a levét. A tejszínt kemény habbá verjük, és a zseletinfix másik felét is beledolgozzuk...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyűlsd. video
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a szokott módon sűrű pudingot főzünk, majd még forrón hozzákeverjük a tejfölt. A tojások fehérjéből kemény habot verünk és a tejfölös pudinghoz adjuk, óvatos átforgató mozd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű