3 tojás
6 dkg cukor
8-9 dkg liszt
3 kanál víz
fél csomag sütőpor
A töltelék
Extra Jam (sárgabaracklekvár)
A tojásokat szétválasztom, a fehérjét 4 dkg cukorral kemény habbá verem, a maradék cukrot és a vizet a sárgájához adom.
Óvatosan belekeverem a felvert tojáshabot a tojások sárgájába, majd hozzáadom a sütőporos lisztet.
Sütőpapíros sütőlapra kenem és 170 fokon megsütöm.
Amikor kisült, még melegen lisztezett sütőpapírra borítom.
Ekkor lehúzom róla a másik sütőpapírt, lekvárral megkenem és feltekerem. Ha kihűl lehet szeletelni.
A tészta hozzávalóiból 6 tojásos gluténmentes piskótát sütünk, úgy, hogy a 6 tojást szétválasztjuk, a sárgáját a 6 evőkanál kristálycukorral habosra turmixoljuk, majd hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diót száraz serpenyőben néhány perc alatt illatosra pirítjuk, majd kihűtjük, és a cukorral összedaráljuk. A kakaóport, a sót és a narancshéjat rászórjuk, majd a tojásfehérjével e...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA diót a korpával egy kávédarálóba tesszük és ledaráljuk,majd az eritritet is porrá őröljük.Ezután a tészta hozzávalóit összegyúrjuk egy tálban majd 1 órára hűtőbe tesszük. Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és a joghurttal, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az aromát. A masszát a habhoz kavar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű